Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Parkeringsbot: app-trøbbel

Fikk en saftig 710,- i parkeringsbot idag. Parkerte ved universitetet og betalte som vanlig på appen "Tromsparkering". Jeg som student låner både mor og fars bil med gjevne mellomrom og har begge bilene registrert i appen, men trøtt som jeg var har jeg klart å betale for feil registreringsnummer. Dette er første gang det skjer for meg de 2 årene jeg har brukt betalingsappen. Begge bilene er registrerte på mitt bankkort når det gjelder betaling, og bilene er ikke registrert av noen andre.

Jeg vet parkeringsvaktene er blant de kjipeste der ute, men her må det vel gå ann å vise litt skjønn? Kontoret var stengt ettersom jeg kom tilbake til bilen i 7-tiden. Hva tror dere? Noen som har lignende erfaringer?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sl500

Jeg hadde ikke gitt helt opp håpet hvis perkeringselskapet er kommune drevet. Ta en telefon og holdt en hygglig tone så kan det ordne seg. Er det private haier så er løpet kjørt hvis man ikke kjører det var ikke jeg som eier som parkerte bilen trikset Det må være en av de tolv ungene eller kanskje en av mine elskerinner men aner ikke hvem.

Edit: Med 710 kr i gebyr er saken din kjørt da dette er et privat møkka selskap

2

t109

Fruen gjorde det samme for noen uker siden. Hun skyldte selvsagt på at hun hadde gått helt surr i registreringsnummer på grunn av at vi stadig bytter bil. Skjønner ikke hvor hun har det fra, men uansett; bot fikk hun, og den er betalt. Det var Q-park (eller ku(k) park, som Geir Schau betegner dem som) så vi vurderte ikke en gang å klage. Men som sl500 sier; dreier det seg om et kommunalt drevet parkeringsselskap kan det jo være verdt å prøve seg med en høflig henvendelse. Det kan hende du treffer et "menneske" i andre enden av tråden....

1

passat06

Skjønn? Nei det kan jeg aldri tenke meg...

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...