Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Politimann mistet lappen

Link

Og når man ser videoen er jo det full forståelig...

2
30 svar

30 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

M-T

Morsomt hvordan folk tar helt av her. Politimannen gjorde en idiotisk manøver, men ulykker grunnet dumme valg skjer utallige ganger hver dag. Alle kan gjøre feil, også politifolk. Bra at systemet virker, og at han får samme reaksjon som oss "vanlige".

2

XnX

Hva i svarte babler du om?? Han får langt i fra samme reaksjon som oss "vanlige", skal love deg at han er ute på veiene igjen om mindre enn 6 måneder, da etter et avslappende opphold på kontoret inntil kameratene i spesialenheten henlegger saken.

Vi "vanlige" derimot risikerer fengsel pga grov uaktsomhet! Førerkortet kunne vi også sett langt etter i minst 2 år, da etter ny oppkjøring selvfølgelig.

Husk, han forårsaket faktisk en ulykke med dette idiotiet, det var ikke bare en nesten. Eneste grunn til at dette ikke ble en alvorlig dødsulykke ligger på en snartenkt lastebilsjåfør.

1

solitude

Bra at systemet virker, og at han får samme reaksjon som oss "vanlige".

Grenseløs naivitet å tro at politimannen vil få samme reaksjon som oss andre om vi hadde tatt en slik manøvre. Han har iøvrig bare fått midlertidig fratakelse av kjørekortet mens kollegaerne jobber med en spiselig forklaring på idiotkjørselen så han kan få den raskt tilbake.

1

FlGARO

Tydelig en politimann som er så fokusert på å ta "råkjøreren" at han helt glemmer å følge med på øvrig trafikk.

VG skriver at mannen fikk midlertidig beslagelagt førerkortet, jeg blir ikke overrasket om beslaget blir trukket tilbake. Det eneste som mangler er vel at lastebilsjåføren blir bøtelagt for ikke å vike for utrykningskjøretøy all den tid politibilen fikk slått på blålysene 0,13 sekunder før det smalt. Da prioriterer man rart, når det er det som står i sentrum når det hviner i dekk fra en lastebil i full fart mot deg.

2

SUV

Siden han skulle ta opp forfølgelsen etter en som hadde foretatt en ikke helt bra forbikjøring så bure han jo ha fått med seg at kjøretøyet som ble forbikjørt vil komme etter, noe det jo gjorde.

Det kan jo hende det er noe juridisk forskjell på å kollidere med og uten blålys og at man slipper litt lettere unna straff hvis man er på utrykning, og at det derfor er høy prioritet å få på blålyset selv om lastebilsjåføren allerede har oppfattet siituasjonen og bremser for fullt (men naturligvis ikek har mulighet til å stoppe i tide).

Hvis man først har kommet så langt i vendiga som han har da han setter på blålyset så ville vel det mest fornuftige vært å gi full gass ut i grøfta (hvis grøfta ikke er veldig ille) så han kanskje kommer seg unna lastebilen og kanskje får en sidedult i bakskjermen.

1

FredPerry

Er det galt å si at den smellen var litt fortjent? Nesten rart politimannen ikke var frekk nok til å ta et "rutinemessig beslag" av førerkortet til lastebilsjåføren.

2

Windsor

Er det galt å si at den smellen var litt fortjent?

Siden ingen ble skadet må jo det være lov. U-svingen som blir forsøkt her tilhører definitivt klassen der UP-sjefen pleier å si "Det er det verste jeg noensinne har sett" når de skal kommentere en sivil sak.

For det er jo ganske ekstremt å forsøke å ta u-sving der. Normalt ville jeg sagt at "han må jo være dopa", men her snakker vi vel bare om et øyeblikk med total kortslutning.

1

Forfun

Synd at politien tar så mange dårlige vurderinger at folk flest mister respekten for de. De lat notorisk kriminelle gå, og tar folk flest for å vise seg.

1

Bytex

Synd at politien tar så mange dårlige vurderinger at folk flest mister respekten for de.

Jeg kan bare snakke for meg selv, men mye av det som gjør at jeg mister respekten er at det ikke får konsekvenser når de oppfører seg som apekatter. Vi vanlige borgere derimot skal helst smile og si takk for lærepengen når vi får fartsbot for å kjøre 90 km/t i 80'n.

1

XnX

Tenker meg at vedkommende i Mercen som foretok forbikjøringen pustet lettet ut med skrekkfryd da han så hva som skjedde i bakspeilet, hvis ikke han selv stoppet for å hjelpe til da.

Personlig tror jeg faktisk jeg hadde fortsatt å kjøre videre i og med at det oppklart var andre trafikanter som stoppet for å hjelpe, i hvert fall med de høye bøtene og lave tersklene for førerkortbeslag som vi har i landet.

1

En_ganske_snill_mann

Personlig tror jeg faktisk jeg hadde fortsatt å kjøre videre i og med at det oppklart var andre trafikanter som stoppet for å hjelpe, i hvert fall med de høye bøtene og lave tersklene for førerkortbeslag som vi har i landet.

Du har et poeng. Det er forkastelig at der blitt slik, men jeg kan ikke si at jeg egentlig ikke er enig.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...