Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg skal kjøpe ny(brukt)bil, og vurderer litt forskjellige modeller av Mercedes. Har hatt flere generasjoner E-klasse, men flytter nå "på landet", og vurderer en "traktor" med 4-hjulstrekk. Har en smertegrense ift pris på 300 000+. Jeg vurder GLK som et alternativ, men må innrømme at dette er en bil jeg vet ganske lite om. Er det noen som har erfaringer, positive eller negative å dele?

1
39 svar

39 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

12tribe

Takker! nei, ikke 4matic, det ble som sagt et stykke unna det jeg hadde tenkt i utgangspunktet, sånt skjer haha.. Bilen er kjøpt ny i norge sent 2014 og er 2015 modell med litt over 40k på telleren. For meg ihvertfall så er det så godt som ny bil, og det dro litt at den har flere år i gjen på garantien. Hadde budsjett på 300k og fikk den for 290. Jeg snuste forsåvidt både på ML, E-klasse 4matic og tilogmed S-klasse med og uten 4matic til rundt den prisen. I alle tilfeller ville det da blitt en minst 7-8 år gammel bil med 150-200k pluss på telleren.. så sånn sett ikke det mest ufornuftige jeg kunne ha gjort tross alt. barnesetet får akkurat plass i baksetet, og at det er en AMg gjør jo at bilen er utrolig responsiv og morsom å kjøre. Det er jo viktig at den oppvoksende slekt får ha det litt moro fra ung alder sammen med far også, og veslejenta ser ut til å trives der hun ligger og ser opp gjennom panoramataket;).

2

12tribe

Landet på noe som var laaangt fra det jeg i utgangspunktet var ute etter, en CLA AMG...;P

2

cjparker

4matic? Og ikke minst årsmodell/motor/budsjettsprekk?

Uansett, gratulerer!

1

Burkar

Jeg har kjørt A-klasse og CLA 1 måned hver. De oppleves veldig like å kjøre, men A er hakket stivere. Dette var leiebiler med standard fjærin.

1

Managern_2

Om du trenger en litt høyreist MB med drift på alle fire er det bare å kjøre på med en GLK. De er veldig gode både før og etter facelift. Men ligg langt unna om du har behov for middels god bagasjeplass eller mer eller du har lange eller langbeinte eller lange familiemedlemmer da da benplassen bak ikke er all verden med mindre de som sitter foran er pygmeer som sitter kloss opp i dashen med rattet i fanget.

1

VGstig

Gratulerer! Skulle gjerne hatt en CLA selv. Jeg prøvekjørte den 11. april 2013 da den kom til forhandleren her på våre kanter, og flere ganger etter dette for å finne ut hvilken motor som var perfekt. Dessverre hang ikke kona med, så vi valgte en annen bil.

1

12tribe

Takk. Du trenger ny kone;)! Etter å ha konstatert at babystet akkurat kunne presses inn i baksetet og vi hadde prøvekjørt i 5 min kom det fra passasjersetet:"kanvitadenkanvitadenkanvitadenkanvitaden!!??". Ikke noe problem for den dama å flise av i underkant av 300k på noe mindre praktisk men morsommere enn det vi i utgangspunktet hadde tenkt. Er det rart man blir glad i sånne damer;)?

1

Iseran2770

Ikke noe problem for den dama å flise av i underkant av 300k på noe mindre praktisk men morsommere enn det vi i utgangspunktet hadde tenkt.

Er CLA overhodet noe morsommere enn en A-klasse?

Men Mercedes har lykkes med å lure folk til å tro at CLA er dyrere enn den er.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...