Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ristelyd fra dør på Golf

Heisann, nylig passert 6000 km i Golfen, meget fornøyd og alt det der, men noe plager meg (og har en stund). Hvis jeg kjører på en litt grov vei, eller hører på musikk så kommer det en dirrende lyd fra armlenet på passasjerside, nok til at du sitter og lytter etter den når du kjører, og lyder når jeg kjører irriterer meg. Alt som skal til for å stoppe lyden er derimot å holde fingeren oppå armlenet, altså legge bittelitt press på det, så forsvinner det.

Så det er akkurat som om armlenet ikke er tett nok til hardplasten som henger sammen rundt? Selgeren jeg kjøpte av ble informert allerede i andre uke etter jeg fikk bilen (helt ny), men avventet å gjøre noe siden dette ''kunne gå vekk av seg selv''. Men nå har jeg altså fått nok, jeg hater virkelig sånne 'løse' lyder. Er det noen som har hatt det slik selv, og er det noe forhandleren bør kunne ordne?

Takk! :-)

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

perchri

Er det noen som har hatt det slik selv, og er det noe forhandleren bør kunne ordne?

Hos meg var det "noen" på fabrikken som hadde glemt igjen en liten skiftenøkkel i dørkanalen. Den sklei fram og tilbake ved akselering og bremsing. De spratt opp kanalen og der lå den. Mye latter,ja.,men helsikes dunk og bank.

1

ferrek

Dette må forhandler fikse!

Jeg har samme lyd i min Golf og skal be verksted fikse dette når jeg nå skal ha første service. Helt uaktuelt for meg å ha denne lyden, burde ha levert inn bilen for dette før.

1

Wreck

Må være et kjent problem altså? Spesielt når jeg hører musikk med mye dybde i, på lavt volum så er lyden fremtredende. Dynaudio.. Når jeg kjører uten musikk på grove veier er lyden der også.

Kvinnfolket i huset skjønner ikke hva jeg klager over, selvsagt.

1

rosmebraad

Kan dere spesifisere litt mer om denne lyden?

Kanskje jeg merker den også!

1

Iseran2770

Så følsom som du er på (u)lyder har du garantert ikke den lyden :-)

3

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...