Bil esc

Innlegg

Må ta Transformersbilen her! Når en bil får deg til å tenke på Megan Fox er det mer enn nok grunn for meg:)

2

Uten å ha satt meg særlig godt inn i egenskapene ville jeg valgt Camaro. Challenger blir litt for retro uten å være helt vellykket utseendemessig.

1

Ser at Challenger fikk et solid løft i 2015 med nytt interiør, det gamle var grusomt. Det gjør den mye mer attraktiv, men sitter med følelsen av at nye Camaro er en vesentlig bedre bil å kjøre.

Jeg liker retrolooken til Challenger selv om Camaro har mye bra med seg den også.

Blir en uavgjort hos meg dette.

1

Camaroen er vel sånn ca 100 tusen millioner trillioner ganger for å ta et tilfeldig tulletall som representere virkeligheten merkelig nok veldig godt.

Challengeren er kul nok den, men den er steinaldermateriale og har vel aldri blitt noe særlig prisgitt for noe særlig. Eneste som har vært en gjenganger fra bilpressen angående Challenger, det er at du mye å velge i når det kommer til å ha mer effekt enn hva chassiet takler (f-eks Hellcat).

Camaroen på sin side er splitte ny og har fått veldig mye positive tilbakemeldinger.

Angående Megan Fox, så kanskje dette er en mer riktig bil å tenke på når du hører Megan Fox. For har hun ikke sånn ca 27 unger eller noe liknende.

1
Ribba Camaroen er vel sånn ca 100 tusen millioner trillioner ganger for å ta et tilfeldig tulletall som representere virkeligheten merkelig nok veldig godt. Challengeren er kul nok den,...

Jeg baserte valget mitt utelukkende på utseendet da jeg ikke har kjørt noen av dem. Det er også mulig at jeg synes Camaro ser bedre ut i virkeligheten. Hellcaten har vel 700 HK elller noe slikt? Det er litt i overkant får man si!

Fru Fox har "kun" 3. Tenker du på Angelina Jolie og barnehjemmet hennes?

1
Laster...