Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Teoriprøven og teoritentamen.no

* Til dere som hat tatt teoriprøven, vil du si den er lettere enn på teoritentamen.no ?

* Hvor mange spørsmål på teoriprøven dukket stoppelengde/reaksjons lengde og bremse lengde opp ?

* Om du fikk ta tilrettelagt teoriprøve pga. dysleksi - hvordan var den annerledes ? hva skjedde?

Hilsen 36 år gammel mor som skal ta prøven for første gang men stryker hele tiden på "lure spørsmål) til teoritentamen.no

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cessna87

Tok førerkortet i år, teoriprøven i fjor. Leste ingenting ifra "boka", men brukte kun teoritentamen. Vil si at det ble en del "pugging", så jeg ordnet ukes abo. først og deretter dags-abo dagen før jeg skulle ta teoriprøven på trafikkstasjonen.

Prøven var unnagjort på 14 min med 4 feil, men jeg hadde dårlig tid da jeg gjorde unna prøven i lunchen. Synes verken teoritentamen eller den offisielle prøven hadde lurespørsmål. Man må bare lese og forstå spørsmålene før man svarer, og noen kan likne.

Vil si at prøvene er like "enkle". Vet du svaret så vet du svaret. Kanskje ett eller to spørsmål der du måtte vite bremselengde osv ved fartsøkning.

Du får utdelt hodesett hvis du vil høre spørsmålene. Skal du ha tilrettelagt muntlig må du søke om dette. Du får da en sensor i rommet som leser opp spørsmålene, og sannsynligvis hjelper deg med å forstå spørsmålet. Jeg tok ikke tilrettelagt så jeg vet ikke helt hvor mye hjelp man får.

2

SUV

* Til dere som hat tatt teoriprøven, vil du si den er lettere enn på teoritentamen.no ?

Jeg har tatt teoriprøven, men jeg var ikke blant de 30 millionene som hadde brukte internett den gang og har derfor ingen erfaring med den internett-teoriprøven du nevner.

Teoriprøven på Biltilsynet derimot synes jeg gikk greit. Jeg bestod, og hadde jeg hatt 3 ganger så mange feil så ville jeg også bestått.

1

MizVikki

noen andre ? :)

1

MizVikki

INGEN?

1

MONKEYBOY01

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...