Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bil med 3 like store seter bak

Hei. Venter tredje barn og er på utkikk etter bil med 3 like store seter bak med isofix på alle plasser. Har en 4-åring og en som blir 3 i januar fra før og kjører en 2009 Toyota Avensis nå.

Funker selvfølgelig med Avensisen også siden 3-åringen snart bytter til mindre sete, men vurderer hvertfall å bytte til en med større plass bak. Noen med tips? Har budsjett på max 200 000 og vil ikke ha en bil som er eldre enn 2010 og en som ikke har gått langt.

1
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

t109

Gratulerer med familieforøkning:)

Som nevnt over er Peugeot 5008 en fin kandidat. Likeså Citroen Grand C4 Picasso. Vi har hatt begge, og vært strålende fornøyde. Ford S-Max har også denne seteløsningen, men skal du ha S-Max får du en eldre bil med høyere km.stand for samme prisen du får en 5008 eller GC4Picasso for. S-Maxen er imidlertid en tanke større også da.

Du må også se opp for at alle 7 setere ikke har tre like store seter bak; bla. Nissan Qashqai. Min søster har en slik og plassen i baksetet (og bagasjerom) er vesentlig mindre enn i 5008 og Grand C4 Picasso.

2

cjparker

2

lillegubben

Jeg byttet fra Passat til Sharan da jeg fikk samme problemstilling. Det hadde ikke vært mulig med Passat i dag.

1

SpeedyTorres

Takker for alle svar her inne. Skal først teste om det blir plass i Avensisen, men hvis ikke har jeg flere alternativer her.

1

Skalleman

Ford Galaxy!

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...