Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjøpe BMW 3?? 2005-2012 E90/91

Har tatt på meg å hjelpe en person å finne seg en brukbar bruktbil på lavt budsjett. Budsjettet er 100-125 000. Jeg tipset henne om BMW 3 serie 2005-2012 når hun spurte om råd. Fikk tilbakemelding etter et par dager om dette var bilen hun virklig ville ha. Da med minst 150 hk og drivstofftype spiller mindre rolle. Gjerne st vognen da hun syntes den var finest men ikke et must.

Etter å ha kikket litt på finn.no så inser jeg at budsjettet blir vel stramt for en bil med lav km stand(under 150 000) og at disse knapt finnes. Det må nok bli litt kompremisser for å få dette til men jeg jobber med saken. Jeg tror også jeg kan få et noe høyre budsjett hvis jeg argumenterer godt for det. Personen har råd til det men er av typen som ikke vil bruke for mye penger på bil.

Finnes det noen konstruksjonsmessige svakheter jeg bør vite om disse bilene? Mener å ha hørt noen om kamkjede problemer på 320D. Rust? Hva må med av ekstrautstyr etc? Kom også gjerne med konkrete forslag til objekt.

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hollabaloo

Denne f.eks. Den så jo ryddig ut. En eiers bil med plausibel km-historikk, servicehistorikk etc.

3

sl500

Et ryddig og bra objekt virker det som. Minuset er at hun helst vil ha st vogn og jeg kan tenke meg å slippe i fly til bartebyen for å kjøre denne hjem til Tønsberg. På en annen side kunne jo en hotell overnating med god mat og drikke samt en bytur veid opp litt. Begynner å bli noen år siden jeg var på samfundet uten at jeg skal troppe opp der i den alderen jeg er i.

1

Roshmann

Når dette riktignok en veldig flott bil, men dessverre ca 100-125k over hva TS antydet først, så den blir nok for dyr vil jeg tro.

Ellers er det fint å nevne at dette er egentlig en 3 liter motor med annet innsug og annen programvare, så med svært enkle modifikasjoner vil man oppnå ca 280-290hk for en rimelig penge.

2

Kompressor-V8

Skriv det i kontrakten ved kjøp at selger bekrefter oljeforbruk på under 1 liter pr 5.000km.

2

Roshmann

Diesel N47 er jo plaget med register feil, men der skal jo nesten alle være utbedret av BMW i løpet av 2015-2016. Men mulig det ikke gjelder import biler? De beste motorene er som vanlig R6 diesel eller bensin. Det vil dog bli vanskelig med det budsjettet og lav kilometer.

Facelift er å anbefale mht utseende, de er veldig pene i facelift. De rister svært lite og har 12 år rust garanti fra BMW. Men da må alle servicer være fulgt.

2

sl500

Diesel N47 er jo plaget med register feil, men der skal jo nesten alle være utbedret av BMW i løpet av 2015-2016.

Det var fint å vite. Da må jeg sjekke opp historik hvis det blir en N47 motor.Eller kjøpe en bil med M47 motor som går til og med 2007.

1

xantiasx

Eller hvis en av lyspærene er byttet med LED-pære. Da oppfattes det som feil, fordi LED bruker lite strøm i forhold til konvensjonell pære.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...