Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skifte dekk i Oslo - billigst?

Snart på tide med dekkskifte, og i mangel av verktøy tilgjengelig er det raskest, sikrest og sannsynligvis billigst om jeg bare får hevet den inn til et sted som kan skifte dekk på et kvarters tid. Prøvde et Google-søk, men det var lite til hjelp, så jeg spør heller her. Har dere noen foretrukne dekkskiftesteder? Optimalt hadde vært om det er i nærheten av der jeg bor, så rundt Røa/Slemdal/Vinderen-området hadde vært best. Har sett at det ligger en langs Ring 3 ved Storo, har noen erfaring med denne? PS: Trenger kun dekkskifte, ikke hotell.

1
109 svar

109 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sl500

Jeg bytter hjulene mine selv da jeg har det samme utstyret som de har på dekkverkstedene. I tilegg syntes jeg det er viktig å gjøre noen andre ting i forbindelse med hjulskift på mine biler. Jeg vasker alltid hjulhusene,bremser og ikke minst får vekk dritten som ligger oppå hjulbuene.Gjerne med en tannbørste. Inspiserer bremser,dekkslitasje og for og bakstilling for slakk. Hjulene som skal av blir vasket etter alle kunstens regler. Hjulene som skal på får en lett vask for å bli kvitt støv etter lagering så blir felgene sett inn med felgwax. Jeg kan fint pussle med dette 3-4 timer en lørdag med greit nok vær. Det hender man bevilger seg en øl eller to når man pussler med det også. Siden jeg er teknisk og praktisk anlagt syntes jeg denne jobben er helt grei et par ganger i året. Samtidig syntes jeg det også er helt greit at andre velger å kjøpe denne tjenesten av ulike grunner.

4

M-T

Prøver også å velge steder som ikke driver svart, og som faktisk behandler sine ansatte brukbart.

3

quentez

Endte opp med å skifte dekk sjæl. Gikk bra, og traff perfekt på tidspunkt (torsdag kveld).

2

Kompressor-V8

Jeg skiftet dekk i dag på Porschen, helt selv :-)

Utrygt vær kommende uke, så synes det var like greit.

2

En_ganske_snill_mann

Jeg skifter hjul på bilene i familien, per tid fire stykker; har garasjejekk og kompressor. Så da slipper kan jeg få byttet i god tid, uten å ordne avtaler, eller vente i kø eller kjøre til et krøkkete sted på en annen side av byen i rushtrafikken med fire hjul bak i bilen. Også liker jeg å pusle med slikt. Skifter også olje selv på egen bil. Men det er ikke for pengenes skyld. Liker også å ha på kobberpasta mellom felgen og bremsene for å hindre "sveising" i saltlaken om vinteren.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...