Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vurderer å kjøpe Volvo XC70

Hei. Har nå sittet å sett på biler på finn og kom over en Volvo XC70 som er i nærheten av der jeg bor. Har dere er på forumet erfaringer med disse bilene?

http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82039877

Denne har jo en bulk i døra, noen som vet hvor dyrt dette kan bli å få rettet opp?

Takk på forhånd.

1
18 svar

18 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

FredPerry

Er ikke glad i vandrehistorier om biler, siden de gjerne er av typen "jeg kjenner en som har en nabo. Bestefaren hans hadde en gang en Renault 8 som det bare var tull med, og derfor er 2014 Espace en elendig bil" - men en kompis av meg har jobbet som mekaniker hos Volvo på midten av 2000-tallet, og han sa en gang at det viktigste han hadde lært der var at han aldri skulle kjøpe en Volvo XC-modell.

For en mer saklig gjennomgang kan du alltids lese Vi Bilägare sin bruktbilomtale.

2

rosmebraad

FP: Jeg liker vandrehistorier! Gjerne tilmunderholdning og ikke så mye for dannelse av eget faktagrunnlag: Men disse her XC:ene har nok fått det til å plinge dollartegn i øynene på mang en verkstedsdriver.

1

Trolljegern

og han sa en gang at det viktigste han hadde lært der var at han aldri skulle kjøpe en Volvo XC-modell.

Sa han hvorfor? V70 er vel en nokså driftssikker bil, merkelig at ikke XC70 skulle være det da!

1

FredPerry

Sa han hvorfor?

Som alle gode faktabaserte bilanekdoter er dette noe jeg ble fortalt for snart 10 år siden. Det var bare en bisetning i en samtale om noe helt annet. Husker bare han sa at Volvo XC eller Volvo med automat var noe han ikke ville kjøpt selv. For 10 år siden altså.

1

Roshmann

Faktisk så gikk min brors V70 355kkm på original kasse og olje i tunet versjon med 197 hk og 470nm, den var fra 2001. Men den brant opp i en liten brann...

1

Roshmann

En venn av meg har en XC70 fra 2003 med 575kkm på telleren! Den har original girkasse med original olje på seg! Bilen går som ei klokke, han skifter slitedeler på bilen i ny og ne, men ikke har den rust og ingen motor feil. Han har dog skiftet EGR ventilen 1 gang og intercooler, noe som er litt uvanlig. Ellers er det en meget god bil!

1

rosmebraad

Utrolig.

Volvoverksteder og andre driver i noen grad med flushing av de girkassene.

Motor og girkasse har vært byttet maaaaange ganger på V70, XC70 og XC90 av gamletypen.

1

rosmebraad

Riahmann, må være en mandagsbil om den ikke har kollapset ennu!!!

1

Roshmann

Absolutt! Lukter mandags bil her ja :)

2

Rearden86

XC90 kan jeg forstå. Der var vel diverse deler underdimensjonert, og ødelagte automatkasser er vel en gjenganger. XC70 har jeg vanskeligere for å skjønne. Det er vel bare en forhøyet V70 med plast på?

1

Ebew

Takk for svar folkens, vet dere om noen andre brukbare biler i samme størrelsesklasse til under 100'000kr?

1

FredPerry

Om målet med XC70'en var å ha noe med god fremkommelighet mener jeg at Subaru Legacy er en bil som vil være snillere mot lommeboka di. Hvis du først og fremst vil ha plass er bagasjerommet til Honda Accord digert, men dersom du er ute etter å imponere damer er det selvsagt Alfa Romeo som gjelder.

1

rosmebraad

Jeg syns Skrubaruen så bra ut!

Selvsagt lar man et godt verksted se over bilen og bekrefte inntrykket.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...