Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har fått tilbud om å kjøpe far sin Volvo XC60 D4, 163 hk - AWD 2013 som har gått ca 85.000 km. Godt utstyrt topputgave. Den får jeg kjøpe til innbyttepris på ca 350k. Pris som er oppnåelig ut i markedet er 400-430k.

Samtidig har jeg sett på den BMW 320d Gran Tourismo - 163 hk, 2013. Bra utstyrt og gått ca 25.000km. Prisen er ca 440k. Alternativt en 318d 2014, men noe dårligere utstyrt men fortsatt bra med utstyr. 44.000km og 385k før pruting.

I tillegg har jeg tittet på en 2015 Octavia 2.0tdi 184 hk 4x4 med alt utstyr. Gått ca 23.000 km. Denne til 395k.

Frister med alle bilene på hver sin måte. BMW frister med sine sporty linjer og gode komfort, Skoda med god pris og fornuftig bil og Volvo med komfort, sikkerhet og utseende. Har ikke krav til firehjulstrekk og ser på det som en bonus!

Hva hadde du valgt? Følelser, fornuft, pris eller en god kombinasjon? Kom gjerne med innspill om garantitider, motorer osv.. :)

1
28 svar

28 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

FT999

Hva med BMW 4-serie Grand Coupe med X-drive? Sporty, en fryd for øyet og helt ok med plass (dog ikke like mye som 3GT).

1

veegee

Har kjørt endel xc60, fjæringen er stram/stump kombinert med relativt kort akselavstand, men samtidig krenger den endel.

Setene er meget bra.

1

veegee

Gå for en norsk 5-serie med gjenværende 200.000 km garanti. En helt annen verden i komfort en de andre du ramser opp, mye biler i markedet/ muligheter for gode kjøp

Enig i at xc60'en var fint priset, men kun 15.000 garanti igjen ( automatkasse,partikkelfiltre, webasto..) og ikke særlig komfort, kjøreegenskaper i de bilene. Endel tørstere enn de andre alternativene.

1

m-sport

Enig i at xc60'en var fint priset, men kun 15.000 garanti igjen ( automatkasse,partikkelfiltre, webasto..) og ikke særlig komfort

Jeg vil nå si at XC60 er en meget komfortabel bil med moderat støynivå, komfortabel fjæring og fantastiske seter.

1

passat06

Hadde valgt XC60, mest av alt fordi du her gjør et godt kjøp mht pris. Det er greit at du får en ny Octavia med lengre garanti for 50k ekstra, men du "taper" i tillegg fordelen av å kjøpe til innbyttepris på 30-50k...

1

andreberntsen

Mitt argument for å kjøpe XC60 er jo at jeg får en god rabatt på en fin bil!

Samtidig hvis jeg legger på 50k så får jeg en ny Octavia med lengre garanti..

Valgest kval...

Noen som har erfaring med Passat GTE? Hybrid er jo i vinden om dagen??

1

t109

Noen som har erfaring med Passat GTE? Hybrid er jo i vinden om dagen?

Jeg har hatt den som leiebil 14 dagers tid. Grei nok bil det. Det er en Passat på godt og vondt, dvs ok plass, ok komfort, ingen overraskelser, forutsigbar. Mange bra egenskaper i en litt kjedelig innpakning. De 14 dagene jeg brukte bilen lå forbruket godt over det fabrikken oppgir. Bien er tung, noe som påvirker "smidigheten". Jeg likte ikke bilen så godt; litt for "dvask", litt for tung, skuffende mye dekkstøy (som kan være pga dekvalg) og litt for lik den gamle Passaten (som jeg eide frem til jeg leide GTE) - men personlig smak er vanskelig å diskutere.

Ellers tror jeg det er (minst) en på forumet som eier en slik Passat. Han/de - som faktisk har kjøpt en slik bil - kan sikkert fortelle mye positivt om Passat GTE.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...