Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei folkens,

Giulia er i LA og har lagt på seg litt her & der, av hensyn til lokalbefolkningen (ingen Stevia der altså); http://www.carscoops.com/2016/11/alfa-romeos-stelvio-suv-lands-in-la.html

Greit å få konstatert at den leveres med en anstendig motor.

Live-presentasjon her på Internett klokka 18. Bare å hente fram popcorn & en Amarone.

Disclaimer; Tar redusert ansvar & selvkritikk dersom det allerede eksiterer en Stelvio-tråd, legger majoriteten av skylden på den skrantende søkefunksjonaliteten her på vgd (litt mindre beta) (ja, jeg forsøkte Google).

3
43 svar

43 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

FredPerry

Mannen til en venninne som sitter noe bedre i det enn meg sendte nettopp melding for å si at han har bestilt Stelvio Quadrofoglio med produksjon i februar. Competizione rosso og sorte felger.

Særs lite objektiv prøvekjøringsrapport kan ventes nærmere våren.

4

Allegerita

Alfa Romeo Stelvio satte ny SUV-rekord på Nordschleife, 8 sekunder foran Porsche Cayenne Turbo S. Moro at det nok en gang er Porsche som mister rekorden, Giulia tok tidligere sedan-rekorden fra Panamera Turbo.

2

FredPerry

Det er kult, men Alfa burde holdt stilen fra Giulia-runden og sendt sjåføren ut uten bur og med t-skjorte. Nå ser det jo ut som om de prøver å slå Porsche.

2

Iseran2770

Alfa Romeo Stelvio satte ny SUV-rekord på Nordschleife, 8 sekunder foran Porsche Cayenne Turbo S

Stelvio Quadrifoglio veier vel en del mindre enn Cayenne Turbo S? Jeg finner ingen tekniske data for Alfaen på nettet.

Uansett er det imponerende av begge. Har Giulia QV fortsatt rekorden? De tyske sedanene har jo nå motoreffekt som nærmer seg 700 hk.

1

nometalhorse

Stelvio Quadrifoglio veier vel en del mindre enn Cayenne Turbo S?

Ganske mye mindre tipper jeg ettersom den utgående Turbo S veide 2235kg, og en vanlig Stelvio er oppgitt til 1660kg. En Quadrifoglio veier sikkert noen kilo ekstra, men vi snakker om nesten 500kg forskjell. Det betyr mye rundt ringen.

1

e505

Har dere sett denne kule Stelvio-reklamefilmen eller? Hehe.

2

FredPerry

Kul film. Gleder meg til å se de kompetente markedsførerne i FCA stille ut en sølvgrå Stelvio på stålfelger ved siden av hittegodsdisken på Gardermoen.

1

En_ganske_snill_mann

Gleder meg til å se de kompetente markedsførerne i FCA stille ut en sølvgrå Stelvio på stålfelger ved siden av hittegodsdisken på Gardermoen.

...og promotere Norges-utgaven med 1.6 diesel og 105hk.

1

e505

stålfelger

Hihi

1

JackNapier

Får håpe kan finne en edruelig priset enhet med lav kilometerstand om en tre års tid da, hvis ikke blir det nok elbil på meg. Har rett og slett ikke råd til bil før jeg er ferdig med studiene mine.

1

KingsRoad

Har rett og slett ikke råd til bil før jeg er ferdig med studiene mine.

Det er ingen skam å ikke kjøre Stelvio som student.

Og dersom studieretningen er av den fruktbare sorten, så kan du jo peile deg inn på denne etter hvert ;) Må være en av de aller første på norsk jord.

7 års nybilgaranti vil dessverre holde bruktbilprisen oppe.

2

Kompressor-V8

Kanskje særlig innbyttepriser er ofte ekstra brutale for verditapsprosenten ja. Og spesielle biler med typisk større motor enn snittet. Og ikke minst store biler som A8, 7-serie og S-klasse. Folk vil ikke ha de og 750xi F01 koster faktisk mindre brukt enn F10 550xi. Samme for A8 4,2 vs A6 4,2. Også Range Rover faller grovt. Og spesielt de med diesel, der faller alle som en sten i pris.

Elbiler derimot, som f eks i3 som er i etterspørselshysteri-fase kan holde seg godt. Nypris på de 2014 modellene som ligger til ca 200 kr brukt var gjerne 250-280.000. De er likevel rammet av 25 % verditap på ca 3-4 år. Men dyrere elbiler, som Model S, faller også jevnt og trutt relativt mye pr år, som andre biler.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...