Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bilsalg november 2016

Mer detaljer kommer vel etterhvert, men totalen ble 13.194 +4,7%. Til nå i år er tallet 141.001 +2,55

Spesielt BMW hadde en bra måned og tok faktisk 2. plassen med 1633 og 12,6% markedsandel. VW var som vanlig på topp med 16%, mens Toyota for en sjelden gang henvist til 3. plass med 10,4%.

Ser i3 trekkes frem med gode salgstall i november

http://www.dn.no/nyheter/2016/12/01/1803/Motor/bmw-kjorer-frem

Hybrid hadde markedsandel på 24,1%, mens nullutslipp var på 19,4%. Av dette var alle unntatt 3 elbil, mens de tre siste var hydrogen. Med andre ord, fortsatt liten sjanse for kø for å fylle på en hydrogenstasjon

1
57 svar

57 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

M-T

Toyota for en sjelden gang henvist til 3. plass med 10,4%.

Godt gjort at de fortsatt selger så bra, de har vel en ganske utdatert modellportefølje.

2

nometalhorse

40 prosent av dem som skaffet seg nybil i 2016 valgte å lease. Det er en økning på 20 prosent fra i fjor.

-Det er nettopp usikkerhet som er årsaken til at mange bilkjøpere nå velger å gå for en leaset bil fremfor selv å eie.

Kanskje ikke så rart nå som el-biler er på trappene.

1

Someone

Det er en økning på 20 prosent fra i fjor.

Nå var vel 2015 litt spesielt etter som det vel vel da nye avskrivningsreglene kom slik at privatleasing fikk en liten dupp?

1

m-sport

Kanskje ikke så rart nå som el-biler er på trappene.

Jo, det er litt rart. Så dyrt som leasing er så er det rart at folk i det hele tatt vurderer det. Har en kamerat som jobber med leasing hos Billia og kan fortelle at de aldri har tjent mer penger på leasing per bil enn i dag. Enkelte normale familiebiler selges for 50 000 kr mer enn det de er "nedbetalt" i leasingperioden. I tillegg så fakturerer de hver leasingbil med i snitt 14200 kr i leasingperioden. Dette er arbeid som de med selvkost gjør til under halvparten av denne summen.

1

Burkar

Enkelte normale familiebiler selges for 50 000 kr mer enn det de er "nedbetalt" i leasingperioden.

Samme scenario står du jo ovenfor hvis du ønsker å bruke bruktbil i innbytte. Merkeforhandlere er ikke videre interessert i å ta inn bruktbiler, særlig nå som det kommer inn så mye leasingbiler. Og da setter de lave innbyttepriser.

Jeg er på min andre Passat nå, forrige kjøpte jeg og den jeg har nå leaser jeg. Kost per måned (verditap) ser ut til å bli veldig likt.

1

Kompressor-V8

Det kommer facelift på Range Rover i 2017 hvor den får LED lys og litt småendringer.

Forresten imponerende med 70 BMW 7-serie (skal vi tippe en del hybrid med X-drive?) vs 39 S-klasse. Mens M-klasse baserte GLE coupe selger 57 stk vs "originalen" BMW X6 med 51 stk.

GLC coupe er nå kommet i hybrid så den vil nok ta av en del i coupe-SUV segmentet. Den er i tillegg lekker og velkjørende og ikke så voldsomt dyr.

Jeg ser heller ingen Porsche Boxster/Cayman eller 718 på listen. Dette er nok da fordi de ikke er solgt i november. Tror faktisk Porsche 718 blir en flopp pga endring til firesylindret motor og fortsatt stiv pris og rettet mot et entusiastisk marked. Når sekseren forsvinner fra en slik bil blir de betalende entusiastiske kundene borte og velger i stedet 911 om de har råd eller de går over til noe annet.

1

Iseran2770

Tror faktisk Porsche 718 blir en flopp pga endring til firesylindret motor og fortsatt stiv pris og rettet mot et entusiastisk marked. Når sekseren forsvinner fra en slik bil blir de betalende entusiastiske kundene borte

Jeg tror ikke at vi skal tillegge kjøpere av 981 Cayman/Boxster for mye entusiasme. Nesten alle valgte den latterlig 211 hk utgaven. Nå får man 300 hk til omtrent samme pris som nordmenn betalte for 211 hk.

2

Kompressor-V8

Når jeg tenker meg om pleier det å være ganske mange sjeldne modeller det er solgt 1,2,3 stk av. F eks superbiler som Lamborghini, Audi R8 og slike.

1

Kompressor-V8

Er sikkert ingen som har kjøpt ny utgående Panamera i år da det har vært kjent at den nye skal komme i høst. De fleste med Panamera bestiller ny bil først og selger sin gamle etterpå og ingen får levert sin nye før godt ut i neste år. Er en Panamera som kjører rundt i Oslo/Bærum, men den er på prøveskilter. Usikker på om den dieselen som er i Son er registrert eller om den kun har prøveskilter. Dette kan være fordi de venter på typegodkjenning på modellen (ren spekulasjon ?).

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...