Bil esc

Innlegg

Bil

Helge19999

Volvo 245 med B230ET (turbo) Hjelp!!!

Hei :D

Har problemer med min volvo 245 med B230ET motor. det startet med at sikring nummer 6 røyk mens vi var på tur og det ble veldig varmt der sikringen er. vi byttet sikringen å bilen startet men sikringen smeltet på nytt etter en liten stund.

Etter å ha stått noen dager så startet bilen men stoppet igjen før sikring røyk igjen. nå vil den ikke starte. lager lyd fra bensinpumpa (ved høyre bakhjul). hva kan være årsaken til at den ikke vil starte å gå?

Takk for alle svar :)

1
6 svar

Hva går sikring nr 6 til?

Skal stå i instruksjonsboka. Du har noe som trekker for mye strøm.

Hvis sikringen er til bensinpumpa, tyder det på defekt bensinpumpe, eller ledninger til den.

1

Isteden for å få hjelp på den svenske ambasaden med å tolke hva som står i instruksjonsboka kan du bruke googel translate. Da slipper du å vente til neste år for å få hjelp.

Et kjøpt googel søk unna så er sikring nr 6 til drivstoffpumpe. Da er det nærligende å tro at bensinpumpen er utslitt. Jeg ville startet med å bytte bensinpumpe.

1

Hender også det er noen elektriske spøkelser i gamle sikringsbokser, koble strøm direkte til bensinpumpa med riktig sikring, og se om sikringen ryker da.

Men er det ulyd i bensinpumpa, er det nok den.

Blir sikringsboksen for varm, kan den smelte innvendig og aldri bli bra igjen. Har selv måttet koble ett par kurser utenom sikringsboksen på en gammel Passat pga brudd.

1
Laster...