Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Morsom historie med bestemødre: Der kjøres tur i sølvgrå Toyota. Denne stanser ved bensinstasjon, og bestemor går inn. Når hun kommer ut igjen, setter hun seg inn i den sølvgrå Toyotaen som står der. Komikken oppstår når den opprinnelige bilen har flyttet seg og en annen bil av samme modell og i samme farge har tatt dens sted: Ikke før andre mennesker gir seg til kjenne, oppdages mistaket!

I mørket er alle katter grå, i dagslys skal man være skjerpet for å se forskjell på sølvgrå Toyotaer!!!

2
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Jan

I mørket er alle katter grå, i dagslys skal man være skjerpet for å se forskjell på sølvgrå Toyotaer!!!

Det er ikke bare bestemødre som tar feil bil.

Selv stod jeg og trykket på fjernkontrollen ved siden av det jeg trodde var Jazzen min. Først da jeg skulle til å sette nøkkelen i låsen oppdaget jeg at det lå masse ræl inni bilen som ikke var mitt.

2

FredPerry

Har en kompis som er helt blind på biler. En gang tok han feil av min blå Laguna og en like blå førstegenerasjons A-klasse på parkeringsplassen på Ikea. Bilen jeg kjører nå er nok litt lettere å sile ut fra mengden, men i mørket kunne jeg nok slitt litt her.

1

Ribba

For et par år siden, da jeg hadde Mazda 3'ern (svart sedan), så ringte moder'n og spurte om jeg kunne hente henne fra jobb. Jeg kjørte til helsesenteret, satt i den og ventet. Mens jeg ventet, så kastet jeg et blikk i speilet og så ei som lignet utrolig på moder'n som satte seg inn i en svart Volvo S60.

1

Pjot

Historie fra 60-tallet: En politimann skulle hente en prominent kar på Fornebu.

Nøkkelen funka ikke i døra, av med vinduspusser og lirka opp knappen på døra. Da tenningslåsen heller ikke passet, gikk det opp et lys for han. Driti seg ut.

1

xantiasx

Hadde en grå Audi 100, da jeg kom bort til den en gang, stod det en knekt nøkkel i dørlåsen.

Og en dønn lik bil stod på parkeringsplassen ved siden av...

1

SUV

Jeg har flere ganger parkert ved siden av biler som er makan til min bil (og i samme farge), kanskje ikke så lurt det da? (selv om ingen har hatt samme felger som meg, og ene manglet et merke på siden)

Med min forrige bil så har jeg en gang trodd jeg så min egen bil (samme farge og samme typen felger), men stusset litt over at den stod der den gjorde og tenkte at kanskje han som kjørte lurte på et eller annet (første gang han kjørte denne bilen). Så jeg kjørte nærmere for å ta en kikk. Men da så jeg at bilen ikke hadde henger bak seg (slik min hadde) og så så jeg at det var noen fremmede personer der, og registreringsnummeret stemte ikke, dessuten var gummilistene litt annerledes.

Kun tre ganger jeg har sett makan bil til min da jeg hadde denne. Første gang ble jeg forbikjørt av en makan til min mens jeg kjørte en personbil, var litt rart å se en slik, men så jo kjapt at det var feil regnr. Andre gangen så møtte jeg en makan til min bil mens jeg kjørte min egen bil.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...