Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ettermontere ANGEL EYES

Fant noen angel eyes på siden til bsbildeler.no, men det stod ikke noe om de var e merket eller ikke, det sto bare at de var e type kontrollerte. Så jeg lurte på om disse er lovlige å kjøre med. Her er de https://www.bsbildeler.no/Frontlykt-P420215.aspx. tenke også å kjøpe noen baklykter men det stod det samme på så fpr jeg svar på frontlyktene så er det det samme på baklyktene.....

HHer er baklyktene https://www.bsbildeler.no/Baklys-P420360.aspx

1
37 svar

37 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Larsabal

E-type er æresmedlem i Harrypolitiet, at han godkjenner slikt overrasker ikke.

2

FredPerry

E-Type kjørte Koenigsegg i 2001 før noen i det hele tatt hadde hørt om bilen. Han står over loven.

1

Kompressor-V8

Det originale er ofte best. Det ser tøffest ut også. En Golf har aldri hatt angle eyes. Det er kun BMW E39/E60, E46 facelift/e90 og 7-serie E65 og nyere.

2

Renault

sier du det, mange golf 2-3-4 har angel eyes

1

Ribba

Det er ikke vits å ta denne diskusjonen med Komp'en. Han er tilhenger av originalt.

F-eks om det triste skulle skje og Komp'en skulle bli alvorlig sjuk og trenger å få byttet ut et eller annet organ, så kommer han til å nekte plent. "Ingen uoriginale deler her, takk" :-)

3

Trolljegern

Man må jo begynne å lure på alderen din så mye som går rett over hodet på deg. Sikker på at du er gammel nok til å ha lappen? Skjønner forøvrig ikke at du gidder å bruke penger på en bil med så mye åpenbare feil.

1

Kompressor-V8

Hvorfor i alle dager skal du sette på noe sånt? Her må harrypolitiet inn.

2

Renault

hva mener du, er det ikke bra. står jo at de er e-type kontrollerte...

1

Jan

Dette er et bilforum, ikke et rånerforum. Dermed kan du ikke vente deg særlige positive tilbakemeldinger når du lanserer slike lykter til en gammel Golf.

Hvis de gamle lyktene er dårlige, kan jeg til nød gi min tilslutning siden de er så billige. Hvis ikke er de bare Harry og penger ut av vinduet. Noen oppgradering er det i hvert fall ikke.

1

SUV

er det ikke bra. står jo at de er e-type kontrollerte...

Legg merke til hva du skriver, lyktene er e-type KONTROLLERTE, det står ikke noe om at de er e-type GODKJENTE. Og det som angir om lykter (og mye annet) er lovlige å bruke er jo at de er E-merket, ikke e-type, som kanskje er noe de selv har funnet på for å lure folk til å tro de er E-merket. Hvis du lurer på om de er lovlige (og faktisk vurderer å bruke penger på dette) så er for øvrig det beste å spørre de som selger dette, og se etter E-merket på lyktene. Hvis de ikke vet om de er lovlige eller svarer at de ikke er det så er det dumt å sette dem på bilen.

Du må vel være det perfekte offeret om man har et bilvrak og vil svindle til seg penger. Det er jo bare å sende vraket til EU-kontroll (som den naturligvis stryker med glans) og så fortelle deg at bilen er EU-kontrollert nettopp (som jo er sant). For du tolker jo KONTROLLERT som det samme som at den har bestått kontrollen.

1

SUV

Hvorfor i alle dager skal du sette på noe sånt?

Kanskje han skal vri om lysbryteren til angeleyes før han gjør idiotiske ting i trafikken, for da får BMW-ene skylden for idiotien :-)

Etter det var blitt litt mørkt for få dager siden så jeg at bilen bak var en av de idiotene som kjører nærmere enn det som er lurt, den bilen hadde fire angeleyes og to tåkelys, og jeg antok det var en BMW. Slik lå den i 50-sona der jeg kjørte i fartsgrensa. Så kom jeg til en strekning med 80, og der mistet jeg bilen av syne en stund før jeg kom til en 60-sone, der halte den innpå og ble etter hvert liggende tett bak meg igjen som før. Ei drøy mil senere kjørte bilen forbi (jeg hadde hele tiden kjørt i fartsgrensa og husket på misvisninga, dette er for øvrig UP sin favorittstrekning pga idiotiske fartsgrenser). Da så jeg at det var en Celica eller noe sånt som hadde disse engleøynene. Enda ei mil senere så kjørte jeg forbi den igjen (og en bil til så jeg slapp å ha denne klint inntil bakstøtfangeren min mer), og etter den forsvant i speilet så jeg ikke noe mer til den.

1

Renault

Skal jeg spørre om en 98 bil sin del passer på min bil

1

Jan

Du kan be dem sjekke om det er samme delenummer.

1

Renault

Hei det var låsekassa som hadde ryki, skal khøpe meg en brukt en. Så at de hadde en 98 modell golf 4 sin låsekasse, så jeg lurte på om låsekassa til 98 mod passer til 99 mod

1

Jan

Slike detaljer, tror jeg du må spørre om andre steder. Du kan jo oppsøke en VW forhandler, og be dem om å slå opp i delekatalogen

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...