Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjørte bak denne i går da det slo meg at det kanskje er på tide å vekke det gamle HarryPolitiet til live igjen. Var litt usikker på hvordan jeg skulle forholde meg til bilen. Eksostuppen er jo åpenbart uoriginal og ser direkte dum ut, men samtidig hadde bilen harry-immunitet gjennom sine diplomat/Bærum-skilter.

Hva er passende reaksjon på slike overtredelser?

2
89 svar

89 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

FredPerry

Markerer 30 000 innlegg på VGD med å fortelle at jeg i ettermiddag presterte å bli lurt i HarryFella™.

Har aldri sett en RS6 sedan av forrige generasjon live, og tenkte i utgangspunkt at denne var veldig diskrét og original på avstand. Siden jeg hadde nyvasket bil, damefri og egentlig bare var ute og rånet tenkte jeg det var hyggelig å lytte til en V10-motor i noen sekunder, så jeg gasset på over et gult lys for å ta igjen denne. Etter å ha kommet opp bak villdyret slo det meg at denne Audien kanskje var litt for diskret og original..

I det det ble grønt hadde jeg dempet musikken og tatt ned vinduet, for å lytte etter monsteret jeg nå var usikker på om fantes under panseret på bilen foran - og da den gled lydløst fremover med kullsvart røyk fra de fire eksosrørene skjønte jeg at jeg var blitt lurt av en bil som faktisk var mindre sprek enn min egen.

4

Trolljegern

Altså, hva i all verden får folk med 140HK TDI til å sette på et RS6 emblem? Det burde jo være dusør på å fjerne dem fra bilen hans!

1

FredPerry

hva i all verden får folk med 140HK TDI til å sette på et RS6 emblem?

I den grad vi kan gradere synd innenfor emblemtrimming er nok denne hakket mindre alvorlig, men skjønner likevel ikke hvorfor en med 4,2 V8 tdi skal føle seg så underlegen at han må montere S8-logo i grillen.

1

quentez

Har aldri sett en RS6 sedan av forrige generasjon live

Kan være en logisk grunn til det, for jeg tror faktisk ikke den eksisterer? C6-modellen av RS6 ble kun levert med facelift såvidt jeg kan forstå.

1

bmw

2

Jan

Ganske harry BMW M6 folie

Nærmere tragisk enn Harry.

2

rosmebraad

En av Scotty Kilmers 'endless money pits as they age'. Skjønt prisen var ikke lav.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...