Bil esc

Innlegg

Bil

Aschim

Vindusviskeren funker ikke

Har et kjapt og sikkert dumt spørsmål...

Har kjøpt ny bil, og nå sliter jeg. Det er kun lyktene som spyles, ikke frontruta. Har lest i håndboka, og prøvd litt av hvert, men ingenting funker. Hvordan skifter man fra lykt til vindus-spyling?

1
18 svar

Hvordan skifter man fra lykt til vindus-spyling?

Det er veldig lurt å fortelle hvilken bil det er snakk om når du spør om slikt.

Men stor sett så ordner alle biler dette av seg selv. Det er en ny brukt bil du har kjøpt?

1

Er det bare vann på tanken eller ren spylervæske som tåler -15 grader.Tipper at det enten er rent vann,eller at tanken er tom.Noen biler har seperate tanker for lykter og vindu,ev vindu forran og bak på stasjonsvogner.Er dette en sedan?

1

Faren min hadde en Pajero med separat vindusspylertank til bakvinduet. Den var plassert innenfor dørtrekket, så for å fylle spyleveske måtte en ta av dørtrekket. Det ble aldri gjort...

på 2014 BMW 3 serie er det enkelt, enten er det ikke spylevekse på tanken eller så er noe galt. Brukerfeil er selvfølgelig mulig, tenning på og dra i spaken som regulerer vindusviskeren er det faktisk ikke alle som klarer.

1

Ja, tanken er full. Har prøvd å dra spaken i alle himmelretninger, så noe må være galt. Kan prøve å laste ned en norsk/engelsk manual fra nettet...

Har garanti, men bilen er kjøpt et stykke unna der jeg bor, så hadde vært lettere å ordne det selv. Eventuelt stikke innom et verksted, bare det ikke blir for dyrt.

Takk for mange svar.

1

Hvis det summer en motorlyd når du prøver, men det ikke kommer noe på ruta, så kan det være så enkelt som at dysene er tette.

1
Laster...