Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ulyd i forstilling.

"klunkelyd" foran på den ene siden, veldig tydelig i dumper. Fikk tips om deff fjerbeinslager, glidelager i overkant av fjæra. Bare lurer på om det kan være andre ting, lenkearm feks? Vil det være forskjell på ulyden her? Kan man kjenne slark i deff lenkearm.

kjørt bil i mange år, har aldrig behøvd å bytte fjerbeinslager?? (Avensis 2011)

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Fritz187

Vil anta at dette kan være ei knekt fjær

1

yota

Takk for tips! Går vel ann å kjenne det,event se om den er knekt??

1

sl500

Lenkearmen bør være hovedmistenkt til det er motbevist. Ja, du kan kjenne slakken men den kan ofte forsvinne hvis du jekker opp bilen for å kontrollere. Bilen bør stå på hjulene men da kan det være vanskelig å komme til.

1

xantiasx

Lenkearm (også kalt raklestag) til stabilisatorstaget er en mulig forklaring, og er nok enklest og rimeligst å bytte.

1

perchri

..først...det er ganske vanlig at bremseklossene slår mot kaliper når de blir mye slitt. Sjekk om dine kalipere har slagfjærer montert, eller om du har mistet dem. . Det går an med et lite spett å kunne kjenne slark på kuler/glidelager/foringer, men krever litt erfaring dersom slarket er lite. Prøv å kjøre med bilen på en plass hvor det er mye stein/smådumper. Dersom lyden framtrer prøv å kjøre bilen med fullt ratt utslag i ring over samme grunn. Da legger du belastning på overstående, men det invirker ikke på kaliper klakk. Blir det borte har du jobben med å gå over alle front foringene/lagerene.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...