Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Volvo C70. Vindusvisker problem

Har fått problemmer med vindusviskerne på en Volvo C70. Det som skjer, eller ikke skjer, er at når man har viskerne på også skal skru dem av så blir det bare stående. Altså istedenfor å gå tilbake til hvileposisjon, så står de der de var når man skrudde dem av.

Noen som har vert borti det samme tidligere eller har gode råd?

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

real-_-

Ja er det ikke litt rart at det er noe galt med motoren siden det kun er at han ikke går til hvileposisjon som er feil. Tenkte også det kunne vere releet. Noen ide om hvor man finner disse og steder hvor man kan få tak i nye?

1

_roffe_

Noen ide om hvor man finner disse og steder hvor man kan få tak i nye?

Fant denne videoen på Youtube.

Annonse på ebay.. Kan sikkert få tak i brukt på hogger'n..(ser ut som det er samme relee på flere modeller fra volvo)

Nøyaktig hvor/hvilket relee til viskerene er, kan sikkert lokaliseres ved å la viskerene dure å gå samtidig som du leter etter "klikkelyden"

Men som Jan nevner: Viskeren må på en eller annen måte vite hvor viskerene skal "parkeres" og da kan det hende det sitter noe "greier" inni motoren..

3

_roffe_

Ville sjekket releet til viskerene først..

1

Jan

Noen som har vert borti det samme tidligere eller har gode råd?

Det er mest sannsynlig en feil inni viskermotoren. Hvis du er fingernem kan du plukke den ut og skru den fra hverandre. Da vil du finne et sirkelformet stykke som sørger for kontakt. Kanskje det holder å smøre og gjøre rent.

Hvis dette ikke hjelper, kan du sjekke Bildelsbasen.se. Det ser ut som de har viskermotor til bilen din der for under en tusenlapp. Sikkert lettere å bare bytte med det samme.

1

rosmebraad

Fra 'gamle dager', altså nyere samtid for Jan og BR, har jeg erfaring med at smurningen blir gammel i viskermotor, slik at den (relativt svake?) fjæren på parkeringspinnen i viskermotoren har problemer med å gå i stopposisjon. Sikkert mulig å rense og evt. bytte deler, eller bare sette inn en annen motor: Som burde være å få tak i fra dele-/huggebiler.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...