Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Erfaringer med Citroen Jumpy/Peugeot Expert 2007-

Er det noen som har erfaring med disse varebilene. Bør en satse på 120 Hk motor? Hvordan er holdbarheten? Kjente feil?

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

xantiasx

Det at ingen har spesielt negative ting å si om en bil, er nok ganske positivt i seg selv. De 2 sidene som Allegerita linker til, gir generelt svært god indikasjon på evt problemer, da det er litt mer omfattende enn reine EU-kontroll-tester.

Du bør sjekke om bilen har blitt behandlet bra, endel kjøper varebiler og kjører de ned. Veit f.eks. om et lokalt firma som kjøpte de billigste bilene på markedet, kjørte de i 5-7 år uten service og solgte de. De regnet ut at det ekstra verditapet var mindre enn servicekostnadene.

3

rosmebraad

Upersonlig eide varebiler blir typisk misbrukte: Det er noe med at andre kostnader i bedriftene er høyere enn at bilens innbyttepris jakter på nullen.

Når.det er sagt, så ser HiAcer ut til å fortsatt være med i arbeidslivet i ganske stort monn.

1

Otadata

Gode linker men jeg savner noen som selv har eier eller har eid slike biler kommer med sine meninger. Finnes det egentlig noen elternative biler i akkurat denne størrelsen? En bil på ca 5 meter og litt over 2 meter langt lasterom.

1

Allegerita

Det vrimler av sånne - Fiat Doblo, Opel Combo, Nissan Kubistar, Renault Kangoo, Peugeot Partner og Citroën Berlingo - i lang versjon skal de vel romme 2 meter. I klassen over er det Fiat Scudo, Renault Traffic, Opel Vivaro, Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Ford Transit, VW Transporter, Mercedes-Benz Vito og sikkert flere.

1

Otadata

Finnes det ingen som har erfaring med denne?

1

Allegerita

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...