Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Valget falt på en BMW F11 535d 2013-mod.

Jeg er ikke så veldig aktiv på VGD lenger, men jeg husker at jeg la fram planene mine om å anskaffe meg en noe over gjennomsnittet motorisert F11 5-serie. Sent på høsten i fjor.

Og etter mange vurderinger fram og tilbake mellom 530d, 535d og 535i (helst med xDrive), så fant jeg til slutt en flott F11 535d uten xDrive. Men med forholdsvis mye utstyr inkludert utenom. Bilen befinner seg et stykke nord i Vest-Tyskland, og har rullet 106.600 km. Etter å ha regnet på totalsummen, så vil den koste meg tett under 500.000,- å få importert inn i landet.

Man kan selvfølgelig stusse over hvorfor valget falt på F11 framfor F10, og ikke minst hvorfor jeg ikke valgte en 535i for ca. samme prisen. At noen av dere blir svært forundret over akkurat dette, har jeg full forståelse for. :)

Det faktum at 535d har saftige 630 Nm og dermed sannsynligvis vil føles sterkere enn en tilsvarende 535i, gjorde at valget falt på førstnevnte motor. Bilen veier tett opp mot 2 tonn, som mange av dere vet fra før. Det som også er litt oppsiktsvekkende er at BMW har hentet litt mer hk ut av 535d kontra 535i. Men skjønner at dette er mulig ved hjelp av TO turboladere kontra bare en.

Selvfølgelig er det ikke noe tvil om at 535i har et fantastisk lydbilde, som særlig kommer fram ved høye turtall.

535d'n står hos en BMW-forhandler og planen er at jeg reiser sørover til Tyskland søndag, 05. februar, og at vi skal gjennomføre handelen på mandag, 06. februar. Jeg er både spent, nervøs og stresset nå om dagene, og jeg skal ha med faren min både som hjelp og støttekontakt. :D Han er også mye bedre i tysk enn meg. Vi skal bruke den gamle 320d'n til å kjøre sørover, og det blir nok litt av en overgang å gå fra en 13 år gammel 3-serie over i en nyere 5-serie med litt over dobbelt så mye effekt.

Så kjører vi nordover med to biler og jeg kan nok ikke akkurat hente hele potensialet ut av 535d'n, hvis han skal klare å holde følge med 320d'n...

Jeg har allerede skrevet under på en kjøpskontrakt som vi fikk tilsendt, og vi har bedt BMW-forhandleren om å montere skvettlapper både framme og bak. Noe de sa ja til å gjøre for meg. I tillegg legger de en original gummimatte på gulvet i bagasjerommet for å beskytte underlaget.

Ellers har vi bedt om at de setter et 535d-emblem på bakluka, for jeg synes at det pynter opp litt, og jeg har aldri hatt et behov om å skjule hva jeg har under panseret. Jeg vet at mange andre foretrekker å fjerne slike emblemer, eller bestiller bilen uten slike detaljer i utgangspunktet.

Dette er bilen jeg har valgt ut.

BMW F11 535d 2013-mod.

5
26 svar

26 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Trolljegern

BMW F11 535d 2013-mod.

Linken fungerer ikke lenger...:-(

Uansett, grattis med flott bil!

1

Sefiroth

Takker dere alle for gratulasjoner. :)

Annonsen ble slettet fordi forhandleren fikk en endelig bekreftelse på at jeg kjøper bilen. :)

1

Kompressor-V8

Jeg er enig med de som liker F10 uten M-pakke. Har veldig sans for de klassiske linjene. Men den ser samtidig litt eldre ut enn de med M-pakke på en eller annen måte.

1

veegee

Grattis med flott bil, kjempe farvekombinasjon. M- pakke er bare tull på 5-serie. Har kjørt over 200.000 km med F-serie, komfortabelt og nesten feilfritt (jeg hadde bare trist 184 hk ))

1

m-sport

Jeg syns det gjør litt med utseende og jeg liker sportssetene langt bedre enn komfortsetene. Men det er vel smak og behag. Tror F10/F11 er lettere å videreselge med m-sport.

1

ferrek

Gratulerer på forhånd. Fin fargekombinasjon!

1

sl500

Gratulerer med grom bil. Håper du lager en hente tråd med mye bilder

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...