Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den beste bilen du har kjørt?

Tid for en enkel retro-basic VGD-tråd:

Hva er den beste bilen du har kjørt?

a) komfortbil?

b) sportsbil?

c) den beste allrounder av alle biler du har kjørt uansett kategori som gav deg best følelse?

PS: Man kan gjerne nevne flere under hver kategori-bokstav, maks 3 i hver kategori. Sortering skjer i så fall fra førstnevnte til sistnevnte.

1
31 svar

31 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Iseran2770

Siden jeg ikke har prøvekjørt så veldig mange gromme, blir et par av valgene enkle.

a) 2011 Audi A8 4,2 TDI

b) 2011 Audi R8 V10

c) Denne er verre. Jeg kunne jo valgt min nåværende bil, men mange ville protestert på at den er en allrounder. Så da får det bli 2011 Audi S5 V8.

2

vossen

a) W222. Det finnes ikke mer komfortabel bil en dette. Min RR er uten tvil den mest komfortable SUV'en jeg har kjørt, men selv den blir nesten litt stumpete i forhold til W222.

b) Lamborghini Huracan LP610-4. Har ikke så mange sportsbiler på samvittigheten, men denne parkerer alt jeg har prøvd - både på pris, ytelser, utseende osv ...

c) Vanskelig, men kanskje Panamera Turbo. Den har alt. Men jeg var også knallfornøyd med min CLS 350 CDI. Den var meget spesiell for meg. Angrer på at jeg ikke bestilte med 4-matic, da hadde jeg sikkert hatt den bilen enda ( hentet ny på fabrikk i 2011 ).

2

m-sport

a: Har ikke kjørt veldig mange komfortbiler, men det står mellom Lexus LS600h og BMW 750i. Holder en knapp på tyskeren.

b: Uten tvil Ferrari California på bane i Italia.

c: BMW M2 (2016 modell) Magisk bil på alle måter og praktisk nok til å kunne fungert som eneste bil hadde det ikke vært for at jeg har familie.

2

ferrek

a) Audi A8 L 3.0 TDI. Eneste bil i denne klassen jeg har kjørt, følgelig blir dette min favoritt. Forøvrig en meget kompetent bil med mange gode egenskaper. Det var en 2016-modell.

b) Porsche Boxster GTS. Kjørt få rene sportsbiler, men setter denne over Tt-s jeg også har kjørt, dog veldig knepent. Tror hovedgrunnen til at jeg foretrekker Boxsteren er merket og at den hadde B6.

c) Audi RS3 og Golf R. Førstnevnte er en relativt rå bil jeg digger pga lyden og ytelsene,ikke nødvendigvis rene kjøreegenskaper, selv om de også er gode etter min mening. Golf R fordi den gir veldig mye bil for pengene, for egne penger hadde denne blitt mitt valg. Føles litt mer lettkjørt enn RS3 og er hakk mer agil. I andre enden setter jeg A6 Allroad 3.0 TDI 272(?). En helt suveren bil med god plass, komfort og allsidighet. Setter denne foran Q7.

Ble veldig VAG-tungt dette, men det er nå en gang det jeg får prøve mest av.

Bra tråd forresten!

2

excon2

a) Audi A8 L 3.0 TDI. Eneste bil i denne klassen jeg har kjørt, følgelig blir dette min favoritt. Forøvrig en meget kompetent bil med mange gode egenskaper. Det var en 2016-modell.

Audi S8. Det var en drøm. Helt utrolig for en som bare har hatt kjedelige kjelker som Golf, div picuper og billig SUV,er.

1

lillegubben

Det kommer etterhvert en 2017 Escalade på bruket, blir spennende.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...