Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har kjøpt ny bil

Trangen etter 6 sylindre ble så stor, at jeg har skiftet ut min 328ix med en 435ix (coupe), 2014-modell gått ca. 30 000. Mulig noen har sett den på finn, den er i alle fall veldig svart både innvendig og utenpå, og har det aller meste av utstyr. 328en hadde jo en god del utstyr, men nå er det større hjul sommer og vinter (19" og 18"), kupevarmer, Harman Kardon osv. Det eneste jeg har "mistet" er rattvarme, noe som faktisk er litt irriterende, men det oppveies av kupevarmer. Nå er det også kameraer rundt hele.

Uansett, motoren er perfekt, lyden er herlig i forhold til den triste 4er-lyden til BMW. Heldigvis har de gjort eksosen litt ekstra grom, en nydelig brumming på lavt turtall. Utseendemessig er jo 4 coupe noen hakk vassere enn 3 sedan. Kjøreegenskapene er temmelig like, har samme adaptive understell og ratt-greier som tidligere. Merkelig nok virker den litt mer komfortabel nå, jeg lurer på om det alene kan skyldes at jeg nå ikke lenger har run flat på vinter, noe jeg hadde før. Bredden er den samme, men jeg har nå 18" mot 17" tidligere.

Det var litt for dyrt, men det er nå jeg er 30 år og har mulighet til å kjøre coupe, så hvorfor ikke... Oppsummert er jeg strålende fornøyd, anbefaler alle å kjøpe seg noe med 6 sylindre og bli med i 300hk-klubben.

9
60 svar

60 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ribba

Grattis. Godt å se enda en trosse elbilismen :-)

3

blackline

Ja, det bringer jo klingende mynt i statskassa. Bare en ikke blir helt ribba.

1

Ribba

Ja, det bringer jo klingende mynt i statskassa.

aeroX kjøpte brukt, så det ble ikke noen nye kroner inn i statskassen denne gangen.

1

Sefiroth

Gratulerer med en veldig fin og iøynefallende bil, aeroX! :) Lav km-stand også!

Forfriskende å lese her på bilforumet at flere velger noe langt mer spenstig og friskt, enn den grå, kjedelige og anonyme massen av biler som man ellers ser på norske veier.

2

Kompressor-V8

FredPerry: den Breraen ville passet deg best av alle biler jeg har sett hittil i år. Den har V6, 4wd og er rød... kjempekul bil! En slags Ferrari FF light. Man lever bare en gang, og plutselig hilser man på svigers første gang og da er det ikke lenge til barnemaset begynner... hva venter du på? ;-)

2

aeroX

Man lever bare en gang, og plutselig hilser man på svigers første gang og da er det ikke lenge til barnemaset begynner... hva venter du på? ;-)

Haha ja, det var akkurat det jeg tenkte også. For øvrig, takk for alle gratulasjoner. Hadde en forventning om at dette valget ville slå an her inne. Jeg skjønner jeg har gjort noe riktig, når jeg nå gleder meg til å skru på motoren om morgenen, gjerne med åpen dør, slik at jeg får hørt litt på lyden. Gjerne også kjøre litt med vinduet noe nedrullet, for å høre hvordan det er i fart. O lykke!

Overtok bilen med modellbetegnelse på bakluke, vurderer å få dem fjernet, slik at de som ikke ser det på eksosen, ikke skiller denne fra en 420d. Tenker det også kan være hensiktsmessig når jeg kjører ut til kunder (jobber tross alt som revisor). Hva ville dere gjort?

2

Burkar

Tenker det også kan være hensiktsmessig når jeg kjører ut til kunder (jobber tross alt som revisor). Hva ville dere gjort?

Latt det være. For den jevne bermen betyr de tallene ingenting.

1

waingro

Tenker det også kan være hensiktsmessig når jeg kjører ut til kunder (jobber tross alt som revisor). Hva ville dere gjort?

Jeg tenkte det samme med min bil, jeg er ikke revisor, men har folk med meg av og til som kan reagere. Jeg glemte det rett og slett av og nå, 2 uker senere, driter jeg i det. Og det gjør egentlig de også tror jeg.

1

Allegerita

FredPerry: den Breraen ville passet deg best av alle biler jeg har sett hittil i år. Den har V6, 4wd og er rød... kjempekul bil! En slags Ferrari FF light.

Eh, nei så langt ifra. Jeg skjønner at du tenker det, men i virkeligheten er det veldig stor avstand mellom en Ferrari og en Brera V6. Ikke dermed sagt at Brera'n er dårlig, den er bare lite sportslig satt opp. I forhold til sportsbiler altså.

1

FredPerry

Venter vel først og fremst på at jeg skal bli ferdig med å skrive masteroppgaven min og kan vie litt mer tid til sjømannslivet igjen. Da går det an å kjøpe en Brera uten at det gjør noe vesentlig utslag på kontoen. Kan hende jeg bytter ut 159 etter neste EU-kontroll.

Hvis man skal sammenligne Brera med en GT langt over ens egen klasse tror jeg egentlig den er nærmere Continental GT enn FF, men det må være lov å si at den slår begge på utseende. :)

1

FredPerry

Gratulerer! Høres ut som en morsom bil :) Er 32 selv og skulle gjerne vært med i den klubben, men vi alfister må liksom late som om vi liker fire-sylindrede dieselmotorer.

2

Ribba

Er 32 selv og skulle gjerne vært med i den klubben, men vi alfister må liksom late som om vi liker fire-sylindrede dieselmotorer.

Litt utenfor temaet i tråden, men jeg minnes at du har nevnt Jessheim nå og da. Var du der på søndagen som var?

1

FredPerry

Var på Jessheim i går faktisk, men søndag var jeg på Tønsberg-traktene og møtte "svigers" for første gang - så den dagen husker jeg ganske godt.

2

FT999

Litt vrient å diskutere pris med en kunde som synes alt er for dyrt når man har en fin bil. Janteloven lever

1

aeroX

Haha, det er nettopp det...

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...