Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bilrekvisita på EBay.

hvordan er erfaringene der ute? Kjøpte to stk Osram Nightbreaker hb3, fjernlys,klarer ikke å se forskjell etter å ha byttet?? Kjøpte ett sett m 2 stk, 250 kr. Jeg klarte ikke å se noe feil m disse, så helt originalt ut både pære og innpakning?? Koster rundt 600kr på Bilextra.

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

blackline

Nå har jeg brukt AliExpress. Jeg har kjøpt Osram Xenonpærer D2R som jeg byttet for 2 år siden. Jeg betalte vel 20 USD for 2 stk. Og jeg kjøpte 2 sett. Et med 3800K og et med 6000K.

Mercedes skulle vel ha 1300 +Mva pr stk.

1

Roshmann

@yota Halogen pærer blir ikke dårlig av bruk, de bare virker eller ikke virker. Så om du hadde likedane pærer først og skiftet til de samme, så er det likt.

@blackline Du har kjøpt falske produkter fra AliExpress. Det er en vare som er kopiert av originalen. De yter dårligere enn ekte pærer og har mindre fosfor belegg inni seg som igjen gjør at pærene slipper ut mye mer UV stråler, som igjen ødelegger reflektor og synet ditt og andres sitt som får dette i øynene sine.

@fredperry Jeg har også handlet utstyr fra Ebay i "alle de år" og har kun gode erfaringer. Er man litt kritisk på prisene og hvem man handler hos, så er det uproblematisk.

Men faktisk er mange deler ganske rimelig i Norge, så på en mengde varer må man være obs på å ikke kjøpe fra utlandet, da de faktisk kan være billigere i Norge eller at de blir like dyre, når man har lagt på moms og frakt samt et evt tollbehandlingsgebyr.

1

FredPerry

Har handlet deler fra ebay i mange år og har stort sett gode erfaringer. Noen foringer til en Renault Laguna viste seg å bli veldig fort slitt, men ellers syns jeg det går greit så lenge man ser an selger og ikke ukritisk går for det billigste man finner.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...