Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei, jeg har bestemt for å selge min Toyota C-HR allerede og for tur står en 7-serie.

Ser på 2010-2012 modeller. Sliter med å bestemme meg mellom 740 eller 730, noen som har erfaring med disse bilene? Noen spesielle ting man bør være obs over når man skal kjøpe en bruktbil som har kjørt minst 100 000 km. Hvordan vil forbruket til en 740 være kontra 730 og er kjøreopplevelsen betydelig bedre i en 740?

1
1 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kompressor-V8

Har nylig hatt en BMW 750xi og det var nok riktig motor for den bilen. Sørg for ny i Norge (er etter all sannsynlighet mye bruktimport og tilbakeskrudde biler) og mest mulig utstyr. 740 diesel har enderør på begge sider, mens 730d har to stk på venstre side.

Hadde helt klart valgt 740xd om du sverger til diesel. M-pakke gjør den lettere å selge. Doble ruter mer stillegående. Komfortseter er herlige å sitte i. Soltak gir god romfølelse, anbefales. Hadde Hifi professional musikkanlegg. Det er anbefalt. Det heter seg at det er viktig med knapper på venstre side nedenfor lysbetjeningen. Der skal det være minst 4 av 5 knapper. Lykke til med valget.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...