Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei.

Vet dere om noen som selger poleringsmiddel med farge? Jeg har funnet farge polering på Bil Tema, men de har ikke fargene jeg og min far skal ha. Vi har lett og lett, men finner ikke. Har dere noen tips? Tusen hjertelig takk.

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sl500

Vi har lett og lett, men finner ikke. Har dere noen tips? Tusen hjertelig takk.

Det er det en grunn til at dette floppet etter å ha vært veldig populært men Turtle wax fører fortsatt polering med farge i norge selv om de fleste forhandlerene ikke vil ha den i hyllene sine. Dog har de bare 4 farger men blå er blå selv om ikke nyansen stemmer.

/https://www.autocare.no/autocare/produkter/turtlewax/bilvoks/

Hvis du tar kontakt med importøren får du sikkert vite hvem forhandler som har den i hyllene men mener å ha sett de sist på Europris

1

viggowonka

Jeg bruker den med farge fra Biltema på den gamle skruzukien og den gir et bra resultat synes jeg.Om det har noe spesielt for seg kontra annen polish vet jeg ikke.

Jeg mener å huske det var turtle color magic som var først ute med farget polish. Om det finnes ennå og i hvilke farger aner jeg ikke.

1

Hollabaloo

Hvorfor ønsker dere å kjøpe poleringsmiddel med farge? Eller spurt på en annen måte, hva i lakken er det dere håper å dekke med fargen fra poleringsmiddelet?

1

FredPerry

Jeg ville droppet polering fra Biltema, lagt litt penger i en av pakkene her og lest artiklene på denne siden flittig. Får mye bedre resultater når man ikke polerer med det man kan raske sammen under kjøkkenbenken hjemme.

1

Hollabaloo

Jeg ville droppet polering fra Biltema, lagt litt penger i en av pakkene her og lest artiklene på denne siden flittig.

Det er farlig å gå inn på den siden! Jeg gjorde i vår, og endte opp med å kjøpe maskiner, polish, pads, våtslipepads og voks for et (lavt) femsifret beløp. Men bilen ble blank etterpå da, selv om det tok lang tid og mye tålmodighet.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...