Jan Ekte mannfolk trenger ikke penisforlengere som akser 0-100 på 3-4 sekunder. Selv kjørte jeg en Honda Jazz i 12 år uten å lide av komplekser.

Hm, de jeg kjenner og kjenner til med mest penger har biler som absolutt kan finansieres om både Herr og Fru i familien sitter i kassa på Rema.

Å brisle seg med bilens status har noe til felles med det jeg kaller 'Birken-segmentet' i befolkningen........ klarer de gå et løp og så ikke si noe om det til folk om tiden er god?

Det er en kjempeluksus å disponere en bil som er i orden. Man har sydd seg inn i et ekstremt lite hjørne av verden om man er 'flau over biltype'. Kanskje på tide å vurdere omgangskretsen?

3

Husk også FPs 'storsjekkerkompis' som tok bussen og sjelden skiftet sokker??? Ingen bil-statusjag der i gården.

2
rosmebraad Hm, de jeg kjenner og kjenner til med mest penger har biler som absolutt kan finansieres om både Herr og Fru i familien sitter i kassa på Rema. Å brisle seg med bilens status har n...

Å brisle seg med bilens status har noe til felles med det jeg kaller 'Birken-segmentet' i befolkningen........ klarer de gå et løp og så ikke si noe om det til folk om tiden er god?

En av de rikeste her i byen, som var god for noen milliarder, da han gikk bort for noen år siden, kjørte en minst 15 år gammel Subaru.

Han brydde seg rett og slett ikke om å vise hvor rik og vellykket han var. Ikke var han spesielt bilinteressert heller, jeg hadde gleden av å ha ham som kunde i taxien noen ganger, og han var over hodet ikke opptatt av status og bil, men snakket om hverdagslige saker.

2
Iramhs oh yeah... Bilen sånn helt teknisk er ok. relativt lav km godt holdt osv... men altså Hyundai.... Så lavt var jeg sikker på at jeg aldri kom til å synke.

men altså Hyundai.... Så lavt var jeg sikker på at jeg aldri kom til å synke.

Du får ta en opptelling av facebook-vennene dine nå, og så legge ut "stolt Hyundai-eier" bilde, og se om det forsvinner noen :)

Jeg tror det går bra. Selv Audi er jo helt akseptabelt i dag.

2

Hyundai XG var toppmodellen på slutten av 90-tallet, blei solgt svært få av de.

Hørte at en taxisjåfør i Drammensdistriktet med over 30 års erfaring var svært fornøyd med sin i40 etter 200.000km, ingen feil utenom vanlige slitedeler på service.

2

Jeg tenker at Outlander og Octavia er steget opp fra hva jeg har kjøpt

Valget ble tatt kun med tanke på pris, lav km og 4x4

1

den går på stylter. motoren produserer svimlende 136hk. Den virker kvikk opp til 20 km/t etter det må man planlegge å kjøre forbi EL-sykler

Edit: Ikke Suzuki

1

Ford kunne jeg levd med - uansett dagens kvalitet har de i allefall en artig historie.

1

Toyota har jeg også sagt jeg aldri skulle. makan til kjedelige biler, likevel ser jeg og de fleste med meg på toyota som mer attraktivt enn denne Asiatiske kreasjonen jeg har gått til anskaffelse av. Slik jeg forstår kom bilen på markedet i 2010

1

Når jeg tenker på Hyundai ser jeg for meg en grønn liten Accent med Oslo-kommune symbol på... jeg sliter faktisk med å si til venner hva jeg har kjøpt. jeg synes det er driit flaut

1

Jeg hadde Audi A2 1.2 tdi i mange år. 2 unger + 60 kg hund gjorde bilen uegnet. Dessverre. Genial liten tass.

1

Ser ikke for meg at dagens Hyundai-modeller er så ille å kjøre? Jeg har 2 KIA-modeller på listen over aktuelle biler i fremtiden, men jeg klarer aldri å huske om KIA skal være sportslig og Hyundai luksuriøs eller hvordan dette var.

1
Laster...