Nye VGD er lansert! Mer informasjon

60 km/t motorveifartsgrense i Oslo

Grattis til Oslo! Atter et steg nærmere hest og kjerre!

Helårs-fartsgrense på motorveiene settes til 60 km/t.

https://www.nettavisen.no/nyheter/nyhetsstudio-oslo-byradets-erklaering-direkte/3423865848.html

1
26 svar

26 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kompressor-V8

Hadde to koseturer i dag selv, faktisk gjennom mdg-byen. Måtte lufte både Jaguaren og 911’n pga det fine været og nesten tørre veier. Pga drittværet i det siste har jeg ikke kjørt de på 3 ukers tid. Og i morgen skal det regne igjen...

Herligste som finnes er å kjøre V8 gjennom Oslo.... vel egentlig ikke. Best å kjøre på fine landeveier selvsagt. Men moro mest fordi det er skikkelig ikke-politisk korrekt.

3

InternalExile

Måtte lufte både Jaguaren og 911’n pga det fine været og nesten tørre veier.

:-) Eller Smily eller hva de kaller det på nettet. Håper dere fikk en god tur. Jeg får for tiden så mye opitaer at jeg ikke kjører bil, men kona kjørte meg til sykehuset i går, 100km en vei, litt over 200km retur. Selv om jeg bare var passasjer så var turen en nytelse Jeg tar heler en tur med kona som sjåfør enn å dytte i meg flere opiater. (legen så rart på meg da jeg ikke ville har resept på mer smertestillende)

1

Kompressor-V8

Takk for det IE, det er rett og slett viktig å nyte hver dag. Huff, håper alt ordner seg for deg, IE. I min verden er slike bilturer balsam for sjelen og kroppens beste medisin, burde vært på blå resept spør du meg :-)

2

InternalExile

I min verden er slike bilturer balsam for sjelen og kroppens beste medisin, burde vært på blå resept spør du meg :-)

Nå er bilen det er snakk om bare en R5 turbosoft nedjustert fra 217HK til 185Hk, men kona synes den er "sterk". Og, en tur med den fungerer bedre for meg en en dose opiater:-)

Reiser til Thailand på søndag og har kontakt med sykehus der som henter meg på flyplassen. Norge er et fantastisk land, og føler meg som en lottovinner ved å være født her, men helsevesenet er tragisk. Er dog heldig i å bo i en del av landet hvor det ikke finnes bommer og eneste gangen vi må betale parkringsvgift er på sykehuset.

2

nometalhorse

Det var avstemming i den tyske riksdagen her om dagen også. De grønne ville innføre fartsgrense på 120km/t på Autobahn. Rundt 70% av Autobahn har i dag fri fart, og slik kommer det også til å fortsette å være.

Ett förslag om att ta bort fri fart på Autobahn låg på bordet, uppbackat av partiet De Gröna. Nu har den tyska riksdagen röstat och det blev ett rungade nej till förslaget.

Her hjemme skal vi selvsagt redde hele verden på vår måte.

2

MacanT

Ett förslag om att ta bort fri fart på Autobahn låg på bordet, uppbackat av partiet De Gröna. Nu har den tyska riksdagen röstat och det blev ett rungade nej till förslaget.

Herlig, 79% stemte Nein :)

Det føles som en befrielse hver gang man har passert grensen til Tyskland og skiltgjenkjenningen for fartsgrense skifter til grå for første gang :)

4

piezo

Det føles som en befrielse hver gang man har passert grensen til Tyskland og skiltgjenkjenningen for fartsgrense skifter til grå for første gang :)

Jeg trenger ikke å dra så langt som til Tyskland før bilen min gjør det, men den korrigerer seg riktignok til 80 igjen kort tid etterpå :-)

1

Someone

Tror jeg gjorde det lurt å flytte fra Oslo til Asker i fjor :)

1

InternalExile

Er vel det vi kaller ett Sjakk-trekk :-)

Har blitt blandede følelser faktisk, vet ikke om jeg skal ha skam-fryd eller medfølelse for de som bor i Oslo.

1

Larsabal

vet ikke om jeg skal ha skam-fryd eller medfølelse for de som bor i Oslo.

Vel, jeg trenger hverken det ene eller det andre. Jeg bor innenfor ring 2 og kunne, helt subjektiv, ikke bodd et bedre sted.

Resultatet har riktignok blitt at jeg ikke lenger eier bil, med de fordeler og ulemper det medfører. Etter 12 mnd uten bil er det langt flere fordeler enn ulemper. Man får alltid tak i en bil, gjerne noe morsomt også, de gangene man trenger det. Jeg har brukt Nabobil, Hyre, VYs bybil og tradisjonelle leiebilselskaper. Man kan leie mye bil for de pengene man sparer på å ikke eie.

Barna har 3 min til barnehagen og 5 min til skolen, kona kommer seg til jobb med t-banen på 15 min og jeg kan gå til min egen arbeidsplass på 25 min (eller sykle på 8, uten å bli svett). Hytta kan jeg sykle eller gå på ski til på under 2 timer. Vi trenger rett og slett ikke bil i hverdagen.

PS. Jeg drikker en og annen latte, spiser kjøtt – og jeg er jævlig langt unna å være hipster. ;-)

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...