Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei godtfolk! Jeg er på utkikk etter å kjøpe min første bil, og tar gjerne imot litt tips til gode kjøp/tanker rundt bilkjøp osv. Jeg er 28 år gammel, men har kun hatt lappen siden desember 2018, så er derfor det har drøyet såpass med innskaffing av bil for min del.

Jeg har fast jobb og en inntekt som passer meg fint for øyeblikket, men har vært langt ifra så flink til å spare som jeg burde ha vært opp til nå, så jeg har ikke mye midler å rutte med til dette kjøpet. Har tenkt mye på om jeg skal ta opp et lite lån, men da jeg og min samboer har lyst til å kjøpe bolig i den ikke så altfor fjerne fremtid vet jeg ikke om det er det aller lureste å gjøre.

Det siste jeg har tenkt er da at jeg kan bruke 40-50 kanskje 60 000 på en bil, i det håp om at det bør være mulig å finne f. eks en Toyota til den prisen som kan gå lenge og ikke by på for mange problemer. Noen tanker rundt om dette er en god/dårlig ide? Overdriver jeg det problemet et billån kan bli eller er det riktig å droppe det på dette tidspunktet i livet?

1
43 svar

43 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

nometalhorse

Med følgende uttalelse så bekrefter trollet seg selv - Min erfaring er at late folk klager, syter

For det har aldri vært noen her på bilforumet som har klaget og sytet så mye som trollet selv,

4

Machine_Head

Da vil jeg bare for egen fornøyelses skyld oppdatere tråden med at jeg har kjøpt bil! Etter noen måneder med leting landet jeg på en Golf Pluss 2009 - 2013 (tror modellen er laget for de årene, men denne var registrert først i 2009), 1.6 diesel TDI, 105 hk. Den har bare vært eid av en eldre mann, og gått like under 25 000 km. Velholdt, fulgt alle servicer og neste EU august 2021.

Betalte 78 000, og iogmed at interiøret er pent, plassen er svært god for passasjerer bak også og kjørekomforten er stor er jeg sålangt svært fornøyd!

3

Hollabaloo

Betalte 78 000, og iogmed at interiøret er pent, plassen er svært god for passasjerer bak også og kjørekomforten er stor er jeg sålangt svært fornøyd!

Grattis! Hyggelig at du kommer tilbake og gir tråden "closure".

1

jonasv

gir tråden "closure".

Ja, til stor tilfredsstillelse for deg.

Gratulerer

1

SUV

Gratulerer med ny bil og fint at du oppdateer tråden du startet. Altfor mange bare ber om råd og så blir det stille fra dem, og da kan det bli vanskelig for dem å evt siden få hjelp her når de ikke gidder å følge opp egne tråder. Lykke til vider med bilen og håper du slipper unna problemer med den i tiden som kommer. Bilen er jo hvertfall langt fra å være utslit der den har gått mindre enn en femtedel av hva min bil har gått.

1

Jan

Grattis. Jeg er sikker på at du vil trives med bilen. Jeg har etterfølgeren, Golf Sportsvan og er kjempefornøyd.

1

BlueRaptor

Fikser det å være et rasshøl noe som helst da?

2

Fernandovonarb

25000 km på 11 år var ekstremt lite. Her snakker vi dyre km for mannen, men bra for kjøper selvsagt. Grattis..

1

Fernandovonarb

Nå synes jeg SUV kan komme på banen med fasiten. Kan godt være en båt som til vanlig er trygt plassert på henger etter en Mitsushippi SUV som er korrekt. Gjerne med en Honda påhengsmotor som er V-motor hvis jeg ikke tar feil. Synes dog 20-30 liters tank virker drygent snaut til formålet.

1

SUV

Kun litt over to døgn den har vært på min henger, og hele ekvipasjen veier så vidt over 3,1 tonn når den går langs veien. Motoren er nok ikke Honda, men riktig produksjonsland.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...