Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bilkø for gratis mat

Det var litt spesielt å se køene av amerikanere som ventet på gratis mat. De fleste kom i digre SUV eller pickups som så ut til å være temmelig nye.

1
20 svar

20 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Pseudonymet

Resett ja... Jaja.

Ingen grunn til å etterape det amerikanske systemet, som er designet for å ivareta klasseskillene, men samtidig litt morsomt at nordmenn sitter og kritiserer amerikanere for manglende sparing. Vi fjellaper er, som viden kjent, en av de mest forgjeldede folkeslagene i verden, og hva gjelder USA konkret så har de både større snittformue og medianformue i husstandene, så vidt jeg kan se på SSB sine tall vs. tilsvarende tall for USA. Mulig dette nå er litt endret etter minikrakket, ettersom nordmenn sylter mer av pengene sine ned i bolig, men allikevel...

1

busnissclass

Hallo der! Trenger råd, jeg har en eldre batterilader med strømuttak som jeg vil jeg bruke for å lade en AGM bilbatteri på bilen min. Spørsmålet er det trygt, vil det fungere?

Setter stor pris om noen svarer raskt, før jeg gjør noe dumt.

1

Jan

Setter stor pris om noen svarer raskt, før jeg gjør noe dumt.

Ut fra det jeg har funnet ut på internettet, er det ikke en god ide. Du kan jo google litt selv.

1

Fernandovonarb

De scenene med bilkø for mat i USA hadde aldri i verden blitt godtatt i Norge. Det ville blitt revolusjon og det som verre er. Har aldri skjønt den motstanden amerikanerne har mot et statlig finansiert helsevesen. Mister du jobben der, og det kan du på timen, så mister du i de fleste tilfeller helseforsikringen. Noe sånt ville aldri blitt akseptert hos oss.

1

rosmebraad

Så det samme jeg også.

Tipper caset er høy grad av lånefinansiering på nyere SUV og pickups samt evt. manglende sykelønn for uteblitt arbeidstid. Noen som vet bedre?

Som de sier i statene: 'Gotta have wheels'.

1

Jan

Tipper caset er høy grad av lånefinansiering på nyere SUV og pickups samt evt. manglende sykelønn for uteblitt arbeidstid. Noen som vet bedre?

Jeg skal ikke påstå å vite bedre, men min tanke da jeg så dette, var den samme. Motstanden mot Obamacare viser amerikanernes holdning til at staten skal ta vare på folk som faller utenfor eller blir syke. Høsten 2018 gjennomgikk jeg en hjerteoperasjon som i følge google ville ha kostet 450.000$ i USA. Alt var gratis, og siden jeg er med i en studie, får jeg til og med ekstra oppfølging med hyppige kontroller, gratis parkering på sykehuset, samt lunch hver gang jeg er til kontroll. Ingen tvil, Norge er verdens beste land å bo i.

3

rosmebraad

Parkeringsgebyrene ved sykehusene er noe det krangles om.

Jeg vet om flere sylehusbeaøk i Norge som gjør det vel verdt å momse ved hver Remahandel og å skatte ved de nå relativt sjeldne bensinfyllingene.

2

rosmebraad

Nå er ett av flere nett-prinsipper å ikke diskutere politikk, men 'omdiskuterte' Resett omtaler trådens tema;

https://resett.no/2020/04/13/de-hadde-ingenting-pa-sparekonto-folk-med-fine-biler-star-na-i-ko-for-gratis-mat/

Lånefinansierte

1

Allegerita

Jeg også stusset på det. Får håpe de virkelig ressurssvake har andre ordninger for å få utlevert mat og andre necessities.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...