Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Snart nytt år og nye muligheter på bilfronten. Så var en din spådom for din bilpark i 2021

1) Skal kjøpe bil i 2021 2) Skal trolig kjøpe bil 2021 3) Er helt åpent hva som skjer i 2021 4) Skal sannsynligvis ikke kjøpe bil i 2021 5) Skal garantert ikke kjøpe bil i 2021

1
296 kommentarer

Ribba

Ellers så er det jo omreisende heiser der oppe da, kanskje du er innom Hurtigruta og trykker på heisknappene der?

Nå er det nå heiser i de fleste arbeidsbygninger med flere etasjer her i området. For selv om alt av bygninger her er såpass lave at det ikke er et behov for heis til personellbruk for folk flest, så er det fortsatt et behov for heiser for folk med mobilitetsbegresninger. I tillegg er heiser viktig i forbindles med nyttebruk, f-eks for rengjørere og når man skal flytte diverse utstyr opp og ned mellom etasjene, f-eks kontormøbler og liknende.

Så heiser er ikke noe uvanlig syn.

1

SUV

På jobben min så har vaskedama ei tralle oppe og ei tralle nede, som begge er fylt med diverse vaskeutstyr.

Og i den grad noen har vært en anelse bevegelseshemmet så har de klart å kreke seg opp trappa på egenhånd såvidt jeg har sett (men så sitter jeg i andre etasje, så det kan jo hende jeg har oversett det om noen ikke har kommet seg opp).

Bygget er vel fra 70- eller 80-tallet, så da var det vel neppe så store krav til heis antar jeg. Og vi har ikke hatt noe behov for det.

Og hvis jeg n skulle bli sittende i rullestol litt så antar jeg at noen kolleger kunne hjulpet meg opp og ned trappa på et vis. Evt en tur i traktorskuffa opp på verandaen, får jo god utsikt så man ser om arbeidstilsynet kommer og kan dukke ned :-).

En tidligere kollega fortalte forresten at han i en tidligere jobb en gang satt på en vanlig stol, som var hengt i stropper og hang i traverskrana mens han jobbet og arbeidstilsynet kom inn. Det var visst ikke helt populært hos arbeidstilsynet.

På jobben min har vi en HMS-perm, så der blir vi ikke så hardt skadet at vi havner i rullestol. Jeg har riktignok aldri kikket inni den permen, men jeg vet den eksisterer og har hørt at det er mye papirarbeid med denne berømte permen.

Selv har jeg aldri hatt noen alvorlige skader på jobb, litt småkutt har det blitt innimellom, men det må man regne med og de gror jo som regel fort. Et sted jeg jobbet før (hvor jeg forøvrig fikk et arr fra et kutt en gang) så snakket jeg en enkelt dag med hele tre stykker som ikke hadde 10 fingre.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...