Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Audi Q4 e tron Quatro eller ID 4 GTX?

Hei!

Jeg skal kjøpe min første elbil som skal brukes til både hverdag og i jobbsammenheng. Valget står mellom Audi Q4 og VW ID 4 GTX. Og jeg ikke ønsker en bil altfor langt over 600.000 kr, pluss jeg trenger en bil som er høy oppunder, har firehjulstrekk og er komfortable å kjøre siden jeg skal tilbringe mye tid i bilen.

Jeg kommer til å kjøre bilen ca. 200 km hver dag, + endel kjøring ut til kunder og andre avdelinger. Derfor er jeg avhengig av hvertfall 500 km rekkevidde og rask lading.

Med alt ekstrautstyr med varmepumpe, hengerfeste, vinterdekk osv. blir Q4 relativt dyrere enn Volkswagen (ca. 60-70 000)... Men jeg lurer på hva dere tenker er det beste kjøpet?

Audi er selvfølgelig finest, men har lest at denne ikke har OTA oppdateringer som kan bli et minus? Har ikke tid til å være på verkstedet "hele tiden" for update. Det skal vell være OTA på ID 4 GTX nå ikke sant? Dette er kanskje ett pluss?

JA mange spørsmål her, men er veldig usikker. Bil er jo uansett et tapsprosjekt siden jeg skal kjøre så mye, men tror jeg sparer mye på å kjøpe Elbil kontra en dieselbil mtp. bom, diesel og verkstedkostnader.

Hilsen førstegangskjøper av elbil!

2
22 kommentarer

Fernandovonarb

Nissan skulle mange tusen for å oppdatere kart til en x-trail til en kollega. Så det er en viss forskjell her.

Det beste er å få det via en fersk OTA oppdatering helt automatisk. Så slipper du å begynne å knote med nedlasting, utpakking av filer og installering. Jeg vet av erfaring at datakunnskap er meget variabelt jo lenger du kommer opp i årene. I dag bør teknologien ha kommet dit at det fikses selv.

2

rosmebraad

".....Det beste er å få det via en fersk OTA oppdatering helt automatisk. Så slipper du å begynne å knote med nedlasting, utpakking av filer og installering. ..."

**********

Du kunne jo gitt et lite tips derom til Microsoft, med Windows og alskens snakk om oppdateringer og små ting som blir til store problemer.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...