Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oljelampe lyser fortsatt..

Hei jeg har en Audi Q5 uten peilepinne. For et par dager siden begynte oljelampa å lyse. Siden bilen har ingen peilepinne valgte jeg å skifte olja. Problemet er at varsellampe er fortsatt på :/ jeg frykter at føleren har sluttet å virke men er jammen ikke sikker . Er det trygt p kjøre iom at jeg har nettopp skiftet olje på bilen eller burde jeg ta bilen til verksted? Hjelp…

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

perchri

Siden bilen har ingen peilepinne valgte jeg å skifte olja. Problemet er at varsellampe er fortsatt på :/ jeg frykter at føleren har sluttet å virke men er jammen ikke sikker

Det kan jeg si deg, er det feil på oljepumpa og trykket er FOR lavt hører du det ganske godt når du kjører/ eller lar den gå på tomgang. Er trykket for lavt vil råder, kamm og veivlager etc ha metallisk kontakt når motoren går. Det lover jeg deg, det høres. Føleren er nok tatt kvelden.

1

Fernandovonarb

Har den ikke peilepinne? Ville tatt den med til verksted fort som fy, en lampe som den der forteller deg noe. Et havari vil potensielt bli betydelig dyrere.

1

Ribba

Er det trygt p kjøre iom at jeg har nettopp skiftet olje på bilen eller burde jeg ta bilen til verksted? Hjelp…

Nå har jeg nå null peiling når det kommer til å diagnostiere feil og liknende på biler, men jeg tenker at oljelampa kan ha blitt tent fordi det er lavt oljetrykk. F-eks at oljepumpe eller liknende hangler.

Så ja, verkstedtime asap anbefales.

1

passat06

Hva sier den elektroniske peilingen da? ( Du har jo en grafikk som viser oljenivået som erstatning for peilepinnen.)

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...