Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjøpe Kia E-Niro nå eller vente på Kia EV6?

Har hatt to biler (solgt den ene for en uke siden) og tenkt å bytte til å ha en bil.

Vi har en Kia Soul igjen å få solgt, men spørsmålet er om vi skal bytte inn og så kjøpe en Kia E-Niro NÅ eller vente til vinter/vår 2022 med å kjøpe en Kia EV6/Hyundai Ioniq5/ eller lignende?

Nå skjer det jo ganske mye på elbilfronten og lurer på om det er smartest å vente til etter jul med å heller kjøpe en av disse enn å skulle kjøpe en Kia E-Niro for så å ha den i maks 2 år før den da skal byttes til en slik.

Vil en E-niro tape seg (ekstra) masse i verdi med tanke på nye biler som er bedre,mer rekkevidde +++ som kommer rullende ut hvert år nå.

Vår Kia Soul går ikke mer enn 15 mil på det beste på sommeren/10 mil på vinteren og ikke akkurat perfekte familiebil, men funker litt hvis det er noe godt i vente:)

Noen smarte tanker?

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

PapaSmurf

Jeg diskuterte nøyaktig dette med en bruktbilselger for et par dager siden. Han mente e-Niro har såpass god rekkevidde og er en såpass anvendelig bil som treffer mange kundegrupper at bruktprisen ville være god. Men han mente det var viktig å velge Exclusiveutgaven.

1

Kjellbekkelund

Neste spørsmål er vel fort om man da bør kjøpe en ny Kia E-Niro til 400.000 kr eller en 2 år gammel til nærmere 300.000kr?

Syns det kan virke litt skummelt å kjøpe en helt ny en da det kanskje er mer usikkert på hvordan det vil se ut om 2-3 år verdifallet selv om folk kan si at det. Il holde. Det alt som skjer på elbilfronten så vet man jo ikke.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...