Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forskjellig bremsekraft på samme aksel?

Hei! Nettopp hatt v70en 07 modell på EU. Fikk bare noe småtteri som feil. Blant annet på bremsene. Her står det ''For stor forskjell i bremsekraft mellom hjul på samme aksel, bakre''. Hvordan ordner jeg dette? Tenker å ordne det selv. Er det nok å lufte bremsene og skifte klosser? Burde jeg bytte caliper og bremseskive samtidig?

Også parkeringsbremsen, for dårlig bremsevirkning. Prøvde å stramme håndbrekket fremme i konsollen, men merket egentlig ingen eller lite forskjell. Tenker at jeg må prøve med nye bremsesko. Hvordan skifter en disse? Må en ha ny vaier og da?

1
6 svar

Hollabaloo

No offense, men når dette er kunnskapsnivået du ligger på pr dag dato, så er den jobben du vurderer å sette igang en ganske heftig utfordring. Hvis du har en jobb der du har mulighet til å jobbe litt overtid, så kan det nok hende at det lønner seg å finansiere en verksted-reparasjon med overtidstimer vs. alle timene du vil bruke på å knote med dette selv.

Hvis du insisterer på å gjøre det selv, så må du sette av tid til å lese deg opp på hvordan jobben gjøres, hva slags verktøy du trenger, korrekt sikring av bil etc. Du kan ikke belage deg på å få all info fra dette forumet.

og igjen, jeg mener dette i beste mening, jeg applauderer de som har lyst til å lære å gjøre ting selv.

3

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...