Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjørerute Oslo Dolomittene

Noen som har lyst til å komme med gode forslag? Har egentlig bare to dager i forhold til gyldighet på koronatest for å komme inn i Italia. Til Innsbruck blir det nok raskeste veien. Brenner passet har jeg kjørt for mange ganger, så det er bare ved hastverk. Er minst en på forumet som har ett forhold til Timmelsjoch, tipper det er et bra alternativ. Flere fjellpass en bør få med samtidig? Kan godt være en del dager i området hvis det er fine kjøreruter. Har med stisykkel, så kombinasjon fin kjøremessig fjellovergang og sykling oppover fra toppen kan bli veldig bra. Har egentlig ingen struktur på turen så gode forslag er bra. Kjører nedover mandag eller tirsdag hvis ikke smittesituasjon endrer seg.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Iseran2770

Jeg har "bare" kjørt Timmelsjoch 4 ganger (Brenner 3). Om du skal inn i Italia på 2 dager er Timmelsjoch det eneste alternativet til Brenner.

Jeg har selvsagt aldri sett snurten av grensekontroll der. Grensen er på toppen av passet (2474 moh). Områdene mellom Bolzano og Cortina er flotte, jeg har imidlertid aldri syklet eller hiket der.

Når du har kommet ned fra Timmelsjoch kan du ta Passo di Monte Giovo (Jaufenpass) mot Sterzing i stedet for å kjøre videre mot Merano og Bolzano.

2

Teodora

Ta en test i Danmark og slapp litt av på veien?

Kjenner jeg blir litt misunnelig, har planlagt å ta en lignende tur selv (uten sykkel), men det må bli i september-oktober for min del. God tur, oppdater oss gjerne etterpå.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...