Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Problemer med skiboks og festepunkter

Rett før ferien skal starte måtte vi gå til innkjøp av monteringskit til lasteholdere på bilen. Vi har noe som ligner på innebygde rails, men de stikker ikke opp fra taket på bilen, og har derfor festepunkter til lasteholdere. Greit nok det, men nå viser det seg at gjengene er gåen, og det er rust nedi der. Så hva gjør vi? Bilen er en Toyota Avensis 2010 kjøpt av forhandler. Vi drar på ferie i morgen dersom alt går etter planen. Trenger takboks pga vogn i bagasjerommet.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hollabaloo

Så hva gjør vi?

Du må gjøre det samme som han her.

Just on the offchance anyone else with the same issue stumbles across this on a google search. My 2010 tourer also had severely corroded mounting points, I sheared a Thule mounting bolt trying to get it in :-(

With a bit of hunting around and chats with a local dealer I've managed to find the replacement parts.

The replacements are now coated, no longer a plain aluminium block prone to corrosion, mine came to £136 for 4 new ones and were pretty straightforward to fit, remove all of the bolt covers on the false rail then lift it up, remove 2 bolts for each mounting point. I gave my gutters a good clean while I was there as they were filled with gunk.

The part code is 63468D

Hope that helps somebody!

Kjør innom nærmeste Toyota-forhandler imorgen tidlig og vis hva som er galt. Er du heldig så er det bare sånne feste-beslag som må byttes, som for han i tråden over som også hadde en 2010 Avensis. Og at forhandleren har deler på lokalt lager, det er ikke noe selvfølge.

1

SUV

Hekt på tilhengeren og tøm innholdet fra søkeboksen oppi denne.

Deretter konkluderer du med at du har fortsatt rikelig med plass og kan ta med mange ting du egentlig droppet pga skadeproblemer. Har bikkja savner hundehuset sitt i tidligere ferier? Tenk så morsomt å se hundehuset sitt følger etter bilen mens han lurer på om hundehuset til Fido som bor kun to tissestopp unna borti nabolaget klarer det samme.

Mange tar med seg hengeren på ferie. En gang jeg hadde kjørt noen få mil med tyssehengeren til en bekjent så jeg til ham at han burde nok bytte dekk snart da det var lite mønster igjen. Han fortalte da at han hadde kjørt mye med hengeren fordi han hadde hatt den med opp til Finnmark mange ganger fordi han har hytte der, og han bodde altså i det som dengang het Buskerud.

1

SUV

Dobbeltpost

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...