Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Velg en 124-bil

300CE-24
50 %
300E
35,7 %
300TD 4-matic
14,3 %

14 stemmer • Avstemningen er over

2
33 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

FredPerry

Jeg ville gått for 300E sedan.

Og i disse "hva faen skjer med VGD"-tider vil jeg for øvrig minne om Harrypolitiet-gruppa på Facebook.

Bilde

2

Hollabaloo

@FredPerry: Jeg lurer på om dette er starten på slutten for VGD. Det var noe misnøye da det utgående forumet ble lansert i 2009 også, men det gikk mer på bugs og ikke så mye på det grunnleggende rundt funksjonaliteten. Og det var ikke nærheten av så mye støy som nå. Men men vi får se hva som skjer....

1

rosmebraad

De skulle jobbet med stabiliteten, holdt seg til tema-oversikten, og 'hvem har svart deg'

1

Hollabaloo

Hmm... det er ikke mulig å redigere etter posting. Og fra forsiden får man ikke opp noe av innleggsteksten før avstemningsalternativene.

2

Someone

Er det i det hele tatt skrevet en relevant post på Bil siden omleggingen? Ser man bort i fra noen tester og vår klaging?

1

Hollabaloo

Ikke som jeg kan se. Og lite aktivitet i de andre under-forumene også. Skulle gjerne vært flue på veggen i møtelokalene til VG i tiden fremover når de diskuterer planer videre for VGD...

1

Someone

Og ikke akkurat imponerende aktivitet hos «konkurrenten»?

Tråden er vel ikke laget av noe ….

1

Hollabaloo

Hvor er tråden for bilsalg i juli forresten?

1

Jan

Da ser det ut til at vgd er tilbake. Må innrømme at jeg er skeptisk til den nye versjonen. Vi får se om jeg gidder å være med . Det virker mer uoversiktlig enn før.

1

Ribba

Virker som det er lagt opp til at man bare skal lage et nytt tema bare for å lage et nytt tema, og så hopper man over til neste nye temaet som er i fokus akkurat der og da. Altså stort estt bare si noe for å si noe kun for å si noe, og så gå videre. Men det er jo slik verden har blitt, spesielt med sosial media sitt inntog. Man greier bare å ha fokus på noen en veldig kort tid, og så er det å rette fokuset over på noe annet. Det er jo ikke noe galt med det, men det har jo blitt dekke bra av kommentarfeltene som har dukket opp over alt.

Men VGD startet jo opp som et debattforum. Altså det var mer lagt til rette for langlevende tråder der man kunne ha den tråd gående i ukesvis, månedsvis eller til og med årevis. Men det ser ut som VG ønsker det vekk nå. Og det er jo veldig synd, da det jo var en av de tingene som gjorde VGD veldig bra.

For som du sier, det er ekstremt uoversiktlig på stort sett alle måter. Eneste positive er at man nå har "Dine temaer", men ellers er det jo helt håpløst å finne eksisterende tråder i disse trådene. Tidligere hadde man jo historikk på det meste, altså hvilke tråder man hadde opprettet, hvem som hadde svart, hvilket innlegg som hadde fått tomler osv, osv. Det var også lett å se hvilket når siste nye post i et tema var gjort, og hvem som hadde gjort det. Og det var også langt mer strukturert enn det er nå med at de kun hadde tittelen på tråden synlig, slik at det var mye lettere å se om det var en interessant tråd i temaet. Nå drukner alt i at enorme mengder med tekst.

VGD har bare blitt et rot der de har tatt noe som var likt av brukerne og endret det til, vel jeg vet ikke hva. For det er veldig klart at VG ikke har gjort noe større analyse over hva som var bra med VGD og fikk folk til å være der over flere tiår, og så videreutvikle det. Her virker det som at det er noen kreative sjeler som har hatt en ide på hvordan de ønsker VGD skal være, uten å gjøre den nevnte analysen, og så tutet på i full fart.

Og inntrykket med denne plattformen de har nå, så begynner det å bli vanskelig å se hvordan de skal kunne endre på dette og få på et nivå slik at det som var bra med de to forgående generasjonene av VGD, blir tatt med videre.

Så jeg er enig med deg, jeg for se om jeg gidder å være med på dette. Men jeg har ikke helt lyst å gi opp VGD, da jeg har vært medlem her i snart 20 år og har møtt mange hyggelige personer jeg kan diskutere mine interesser med. Mange av dem har vært tilsvarende så lenge her på forumet som det jeg har vært.

2

Someone

Ja, det er i grunn helt håpløst. Jeg har etterlyst sorteringsmuligheter for å kunne sortere trådene basert på når siste innlegg kom og ikke bare når den ble startet. Inntill det er på plass er det jo ingen som ser når man poster i gamle og eksisterende tråden om emnet, og det blir nesten som Twitter

1

Hollabaloo

Jeg har flikket på diskusjon.no-brukeren min, så nå har jeg en fot i vgd.no og en i diskusjon.no. Kommer til å delta på begge forum framover, også ser jeg an hvordan det går. Facebook-gruppe er ikke aktuelt for meg. Sånn jeg har skjønt det så har det vært en massiv flukt fra forumet etter omleggingen, og aktiviteten generelt sett er langt lavere enn det den var før.

1

Someone

Det er vel knapt noe aktivitet? Jeg ser an, og det kommer an på om det fremover blir mulig å sortere slik jeg ønsker eller ikke. Nå er det uansett sommerferie

1

piezo

Etter å ta kjørt mine foreldres ymse W124 opp gjennom årene på glatt føre så tar jeg nok stasjonsvogn og firehjulsdrift.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...