Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Link til; Man kan si mye om Tesla..

https://vgd.no/t/Bil/1789306-man-kan-si-mye-om-tesla?comment=50340482#comments

Sikkert et tafatt forsøk på å blåse litt liv i dette fallerte forumet, men tenkte vi kunne ha en link til den tråden som omtrent egenhendig har holdt liv i VGD Bil de siste par årene.

Håper samtidig at folkene bak VGd etter hvert forstår at det er siste innlegg som primært vekker nyhetens interesse, og ikke det tidspunktet hvor TS først tastet...

8
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ribba

Folkene bak VGD har nok forstått det. Det er kun vi gamle debattanter som ikke har gjort det. For om du ikke har sagt det som du ønsker å si på et tema i løpet av de første 12 timene, så trenger du ikke å si noe uansett. Tråde skal da egentlig være klinisk død.

For tross alt, vi har kommet over midtveis i 2021. Så med dagens sveipe-, kansellerings- og influenserkultur, så er det ikke meningen at vi skal skal ha et oppmerksomhetsspann på mer enn noen minutter før vi må flytter oppmerksomhetene fra et tema til et annet.

Det ser vi jo også på moderne biler. Du skal jo bare holde fokus på veien en gang ca. hvert femte minutt eller noe før bilen krever litt oppmerksomhet fra livet ditt på sosiale media.

3

Kompressor-V8

Jeg finner ikke fram til noenting her inne lenger. Og søkte opp noe og skrev, det kom aldri øverst, så ingen andre ser det. Nei - dette gikk visst ikke. Hvor kan vi flytte oss utenom facebook? F eks diskusjon.no?

1

Hollabaloo

VGD bil har ikke etablert seg på "konkurrenten" ennå slik som f.eks. fotball-gjengen. Det er ikke lov å reklamere for "konkurrenten" på vgd, så det skal jeg ikke gjøre, men hvis du legger ned litt søke-innsats på google eller twitter så bør du finne siden hvis du er nysgjerrig på hva det er for noe.

1

Kompressor-V8

Vet ikke om det er denne du tenkte på. Men hvis vi vil ha en diskusjon på det…. Dott enno. ;-) Det virker som at det forumet i stor grad følger de gamle malene vi hadde her. Har samme nick der til og med.

2

hillebillys

En ting jeg ikke finner er datoer. Det vil si, jeg finner datoen på tråden, og når jeg går inn på en tråd, så ser jeg når svar enkeltvis er skrevet.

Det jeg ikke finner er datoen på det nyeste svaret i ett innlegg. UTEN å trykke inn på innlegget. Hadde jo vært greit å se før en trykker seg inn, om det er noen nyere svar der.

Egentlig så kan forsiden kun inneholde overskriften, og dato på nyeste svar. Det holder mer en nok.

1

SUV

Og i lange tråder (som feks Tesla-tråden med 10.500 innlegg) så er det jo umulig å finne noe når de vises et tilfeldig utvalg av innleggene (jeg fikk frem endel innlegg skrevet 17.april, men umulig finne frem til feks det siste som er skrevet, og det er definitivt skrevet noe siden da). Så kun korte tråder fungerer og de finnes bare hvis de har vært fremme nylig.

Man kan sammenligne overgangen til nytt system med dette.

La oss si man har en dagligvarebutikk med et visst system og noe rot, som kan sammenlignes med gamle vgd.

Så blir det jordskjelv og alt i butikken blandes godt og 90% ødelegges. Så tar man en hjullaster og skuffer alt innholdet i butikken over i 10 containere, hvor 9 av dem forsvinner. Da står man igjen med en container med et salig rot og lite er brukbart og hvis man er heldig så kan man kanskje finne noe småtteri som er brukbart, og hvis man leter noen timer så kanskje man finner flere ting.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...