Thomas74 skrev: Som en ekstra presang så kunne jeg godt tenkt meg å kjøpe noen Ferrari-effekter. Er det noen som vet hvor jeg kan finne slikt? ------------ Når han kommer til løpet finnes det effekter der i bøtter og spann. Og hvorfor Ferrari effekter??Kjører han det? Hadde tenkt å kjøpe F1 ferrari caps på F1 løp selv men "alle" hadde det så jeg kjøpte Williams BMW Caps m/Montoya sign. istedet. Passer best når jeg kjører BMW selv også...

Mercedes og BMW capsen ser også mye bedre ut en Ferrari sin. Ser ikke så "glorete" ut som Ferrari sin caps som alle "de høyt snakkende" italienerene hadde.

Du kan bestille effekter på hjemmesiden til F1 teamene og merke forhandlere i Norge selger og så effekter.BMW og MB ihverfall.

1
Thomas74 Det er Monza-banen det er snakk om her.....Derfor Ferrari. Finnes det merkeforhanlder av Ferrari i Norge da?

Thomas74 skrev: Det er Monza-banen det er snakk om her.....Derfor Ferrari. Finnes det merkeforhanlder av Ferrari i Norge da?

---------------- Jeg var på Nurburbring i Tyskland, selv der hadde "alle" røde capser/skjerf/flagg osv. Man forbinder gjerne F1 med Ferrari så derfor blir det slik tror jeg. Veit ikke om Ferrari har importør men MB,BMW,Toyota og jaguar (hvis de er med enda) hadde monterè med effekter.Eks lekebiler,caps ol.

1

Tidligere fikk man kjøpt masse artige effekter på "La Strada" på Billingstad, men pga likviditetsfusk gikk de konkurs. Selv har jeg diverse effekter fra fabrikken da et familiemedlem var høyt oppe i Shell International og siden de var viktig sponsor for Ferrari ble han av og til invitert på omvisninger og lanseringer der nede. Så det andre forslaget er hovedkontoret eller fabrikken, evt en eller annen forhandler i Sverige f eks. Sikkert mulig å bestille fra hjemmesiden www.ferrari.it

1
Laster...