Boksing, Kampsport og MMA

retask1

Anthony Joshua - Hva synes vi?

Etter å sett debuten hans stiller jeg meg spørsmålet. Hvorfor sette han opp mot en dass bokser som det er helt åpenbart at han slår? Squash Match kalles dette.

Men, en imponerede ung mann med imponerende fysikk og ferdigheter. Hva tenker dere?

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Han her kan virkelig bli noe. Litt rett i overkroppen, men for en fysikk i debutkampen.

Dette er uten tvil ett emne å bygge på. Tror ikke han blir matchet "wilder" style, er ikke nødvendig rett og slett.

1

198 cm, Anthony Joshua er nøyaktig samme høyde som Wladimir Klitschko. Meget interessant at det vil frata Wlad fordelen av høyde og rekkevidde . Trolig ikke mange kamper før han møter gode folk.

1
BigGeorge 198 cm, Anthony Joshua er nøyaktig samme høyde som Wladimir Klitschko. Meget interessant at det vil frata Wlad fordelen av høyde og rekkevidde . Trolig ikke mange kamper før han mø...

198 cm, Anthony Joshua er nøyaktig samme høyde som Wladimir Klitschko. Meget interessant at det vil frata Wlad fordelen av høyde og rekkevidde .

Joa, det er litt interessant... men det har ikke nødvendigvis noe å si.

Jeg minner om Wlads tre siste motstandere: Francesco Pianeta (196 cm, bare to cm lavere enn Wlad), Mariusz Wach (202 cm, fire cm høyere enn Wlad, og med to cm lengre rekkevidde) og Tony Thompson (196 cm, og med en cm lengre rekkevidde).

Det er ikke akkurat som om Wladimir bare har bokset mot smårollinger til nå. For å ta rotta på lillebror Klitschko må man både ha rekkevidden og en bedre jab enn ham. Ingen lett ting å få til.

1

Forutsetningen er at kvaliteten er der, Pianata og Wach er ikke veldig gode. Da er det ikke nok å være storvokst.

1

Etter å sett debuten hans stiller jeg meg spørsmålet. Hvorfor sette han opp mot en dass bokser som det er helt åpenbart at han slår? Squash Match kalles dette.

Det gjør man med absolutt alle talent. En record liste uten tap er viktig når man skal promotere en ny bokser og de blir aldri satt opp i en 50/50 kamp i de første kampene.

1
BigGeorge Forutsetningen er at kvaliteten er der, Pianata og Wach er ikke veldig gode. Da er det ikke nok å være storvokst.

Ja, akkurat. Det var poenget mitt.

Du skrev "198 cm, Anthony Joshua er nøyaktig samme høyde som Wladimir Klitschko. Meget interessant at det vil frata Wlad fordelen av høyde og rekkevidde." - så her ser det ut til at du mener størrelsen alene er utslagsgivende mot Wlad. Det var derfor jeg nevnte størrelsen til de andre karene. Pianeta og Wach er ikke særlig gode, det er sant, og det vet vi ikke om Joshua er ennå heller.

1
Zandman75 [sitat…] Joa, det er litt interessant... men det har ikke nødvendigvis noe å si. Jeg minner om Wlads tre siste motstandere: Francesco Pianeta (196 cm, bare to cm lavere enn Wlad),...

Jeg minner om Wlads tre siste motstandere:Francesco Pianeta (196 cm, bare to cm lavere enn Wlad), Mariusz Wach (202 cm, fire cm høyere enn Wlad, og med to cm lengre rekkevidde) og Tony Thompson (196 cm, og med en cm lengre rekkevidde).

Og alle var ordinære boksere. De tre som har stoppet Wlad er mellom 1,93m og 1,88m, men de traff godt samt at Klitschko brente kruttet tidlig i ene kampen.

Alle som slår hardt nok har en mulighet mot Klitschko og det vet han. Derfor har han utviklet et godt men drepende kjedelig forsvar.

Håper virkelig noen treffer han skikkelig igjen snart.

1
Luskelarsen [sitat…] Og alle var ordinære boksere. De tre som har stoppet Wlad er mellom 1,93m og 1,88m, men de traff godt samt at Klitschko brente kruttet tidlig i ene kampen. Alle som slår h...

En annen viktig forskjell på de bokserne, er at de ikke har en fysikk som er i nærheten av Wladimir engang. Wladimir var så mye sterkere så han kunne allikevel legge seg på de og slite de ut. Joshua er snart 110kg allerede så tidlig i karrieren uten ett gram fett.

Joshua skal bokse en gang til i Oktober og en gang til i November, så her kan det går fort!

1
CharlieA En annen viktig forskjell på de bokserne, er at de ikke har en fysikk som er i nærheten av Wladimir engang. Wladimir var så mye sterkere så han kunne allikevel legge seg på de og s...

En annen viktig forskjell på de bokserne, er at de ikke har en fysikk som er i nærheten av Wladimir engang. Wladimir var så mye sterkere så han kunne allikevel legge seg på de og slite de ut. Joshua er snart 110kg allerede så tidlig i karrieren uten ett gram fett.

Det er ingen tvil om at han har potensiale. Det spørs bare om Klitsckoene holder på så lenge at han får muligheten.

Mitt beste tips til å være den neste som slår WK er Deontay Wilder. Han burde kunne ta en slik kamp i andre halvdel 2014. Spørs bare om noen vil legge nok penger på bordet til å lokke WK vekk fra kamper mot motstandere han vet han slår.

1
CharlieA Vel, å sammenlikne Pianeta og Wach med Joshua blir litt søkt. Ingen av de har vært i nærheten av ett OL gull da ;) Poenget til Big var nok ikke bare det at Joshua er stor, men det...

Vel, å sammenlikne Pianeta og Wach med Joshua blir litt søkt. Ingen av de har vært i nærheten av ett OL gull da ;)

Det er ikke søkt i det hele tatt. OL-gull er helt irrelevant. Audley Harrison har et OL-gull. 'Nuff said.

Men jeg, som alle andre, håper jo at Joshua viser seg å være the real deal. Jeg sier bare at det er alt, alt, alt for tidlig å dra noen slutninger ennå, basert på størrelse, fysikk eller amatørmeritter. Hvor lenge siden var det vel at folk var sikre på at David Price var mannen som kunne slå en Klitschko? Joshua har ikke begynt å pirke i mellomsjiktet i Europa ennå. La oss nå ikke bli revet med for tidlig.

1

Er vel også greit å legge til at Joshua hadde fordel av hjemmedømming under London-OL. Syns han tapte finalen klart mot stakkars italieneren Roberto Cammarelle. Var ikke SKANDALE-dømming ala Roy Jones jr i Soul OL. Men syns Cammarelle ble bortdømt.

1

Wlad hadde en lang vei til den statusen han nå har. Han hadde heller aldri noen motstandere av det formidable slaget på vei mot der han er nå. Hadde det stått en Vitali eller Lewis i veien hadde han trolig endt som en flopp og ikke der han er nå. Tilfeldighetene falt i Wlads favør.

1
Zandman75 [sitat…] Det er ikke søkt i det hele tatt. OL-gull er helt irrelevant. Audley Harrison har et OL-gull. 'Nuff said. Men jeg, som alle andre, håper jo at Joshua viser seg å være the...

Pianeta har aldri vært vurdert som noe annet enn en grei bokser. Wach er en tøffing, men har vel heller aldri vært regnet for noe stort talent.

Audley Harrison var veldig god som amatør, men skuslet bort det som proff. I all ærlighetens navn, må man vel si at antall OL mestere som har gjort det bra er forholdsvis høyt. Litt graving i historien bekrefter det jeg sier her, selv om det finnes eksempler på det motsatte.

Jeg synes Anthony Joshua har så mange + ved seg, at jeg er veldig positiv. Blir spennende å se.

1

Ny kamp i kveld, og synes vi kan legge til ett + tegn til.

Og det er hurtighet. Synes høyra hans kom imponerende raskt.

En veldig rask og tung rett jab og, noe som han vil god bruk for.

Fremdeles tidlig, men dette ser veldig bra ut.

1

Fremdeles squashmatcher. Vil hans første skikkelige match bli mod Klitscho? Hvor langt inn i fremtiden tror dere det ligger?

1

Sendes på Skysports 1, så du får prøve å lete opp en stream. Kampen starter 24.00. Skal legge ut stream her, hvis jeg finner en, så får du gjøre det samme!

1

Ny seier til Joshua på TKO. Dommeren stoppet kampen i 2.runde. Litt komisk når dommeren prøvde og hoppe imellom for å stoppe kampen, fortsatte slagvekslingen i 2-3 sekunder for han på 2.forsøk fikk stoppet kampen. Kom vel ikke så mye nytt ut av kampen her. Møtte nok en dårlig motstander. Men som før ser vi: Fantastisk fysikk, rolig, knockoutpower, og bra speed.

Gleder meg til fortsettelsen. Skal vel ha 2 kamper til før nyttår, så her går det unna. Neste kamp om 1 uke, også skal han ha en kamp 14.desember.

1

Nei, tipper vel iløpet av neste år jeg. Promotoren hannes sa ihvertfall at de kom til å matche han mot bedre folk raskere enn de hadde trodd.

1

In a bout between the final and the semi-finals, Olympic super heavyweight Gold medal star Anthony Joshua (3-0, 3 KOs) scored a second round TKO over Hrvoje Kisicek (5-7-1, 1 KO). The bout was stopped shortly after Joshua dropped Kisicek, who lasted the full six against fellow British prospect Hughie Fury last month, so Joshua has one-upped Hughie.

Ja, motstanderen gikk tiden ut mot Hugie Fury så det sier litt muligens.

1

Lignende innlegg

Laster...