Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Provodnikov må være laget av Kevlar eller noe.

Han burde vunnet mot Bradley i mine øyne, men her fikk han uttelling. Utrolig bra kamp, med action fra A til Å.

Provodnikov må være av de aller tøffeste i vektklassen.

1

Du sier noe der Big, mannen er i allefall helt usannsynelig tøff.

Bradlet skal forøvrig ha litt cred for å har klart seg igjennom han og. Provodnikov ga han en skikkelig leksjon i Mongolsk deng!

1
benchern Ikke sjangs.

Ikke sjangs.

Benchern, enig i at det ikke er sannsynelig. Samtidig så er Provodnikov så tøff at jeg tror han vil blåse i slagene til Mayweather, og vil valse på. De aller fleste bokseksperter er vel enige om at man ikke kan bokse med money. Man må være tøff å måke på og ikke være redd for å bli truffet selv.

Dette passer temlig godt med stilen til Provodnikov. Ville uansett blitt en spennende kamp!

1

Det kan du si. Men det hadde vært som om Stoke hadde møtt Barcelona i fotball. De er tøffe og fysiske, men hadde blitt uklasset uansett. Det samme tror jeg hadde skjedd i denne kampen. Mayweather hadde utbokset han lett. Provodnikov er alt for ensidig og lett og lese til å skape problemer for Mayweather. Guerrero hadde jo litt av samme mentaliteten/stilen som Provodnikov, men hadde jo ingen sjangs.

1

Provodnikov flytter ikke beina hurtig nok.

Veldig synd vi aldri fikk Kostya Tzsyu mot Floyd Mayweather jr. Tszyu hadde helt unik fotarbeid og var oppi motstanderen hele tiden. Han brukte under to runder på Judah da de møttes i en slags lettwelterfinale.

1
benchern Det kan du si. Men det hadde vært som om Stoke hadde møtt Barcelona i fotball. De er tøffe og fysiske, men hadde blitt uklasset uansett. Det samme tror jeg hadde skjedd i denne kam...

Tja, Bradley hadde faktisk større problemer mot Provodnikov enn mot PacMan. Provodnikov er mye tøffere enn Guerrero, selv om taktikken ikke er ulik. Enig i at han ikke er noe teknisk vidunder, men han er tøff nok til å følge taktikken sin fullt ut.

Men, han ville ikke vunnet, helt enig i det.

1

Delvis enig. Mye av Tszyus kvalitet på fotarbeid var balansen i tillegg til hurtigheten i bein og armer. Provoknikov mangler mye der og vil aldri kunne presse som Tszyu. Mot Floyd må presset være av type som ikke gir hvile. Golovkin er ikke veldig ulik Tszyu i presset.

1
BigGeorge Delvis enig. Mye av Tszyus kvalitet på fotarbeid var balansen i tillegg til hurtigheten i bein og armer. Provoknikov mangler mye der og vil aldri kunne presse som Tszyu. Mot Floyd...

Golovkin imponerer meg, han er like tøff som Provodnikov men bedre teknisk. Golovkin har en lys fremtid. Men, litt usikker på om Mayweather ønsker å møte han. Golovkin ville presset Money, det tror jeg.

Tror også Pac ville gjort det bra mot May pga av hurtigheten sin. Er litt spenning rundt hva som skjer når han møter noen som er raskere enn seg selv. Tror ikke det har skjedd mange ganger i karrieren hans.

1

Lignende innlegg

Laster...