Boksing, Kampsport og MMA

CharlieA

Perez vs Mago, årets tungvektskamp!

Kampen var som en god gammel tungvektskamp, skikkelig action fra start til slutt.

Mago imponerte med enormt fighterhjerte, ala Provodnikov.

Perez imponerte på alle måter, overrasket stort med å fighte toe to toe med Mago.

Har ikke hatt veldig tro på Perez tidligere, det har snudd for min del.

Han kan virkelig bli noe stort tror jeg. Slår godt, rask, slår mange slag og er veldig crisp. Tror han kan bli veldig vanskelig å slå fremover.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Desverre har Abudusalamov vært på sykehus. foruten skadd hånd og brudd i nesen hadde han en liten clot blodansamling ? i hjernen,

Håper han blir bra igjen og tar et års pause.

Men begge disse to gutta er så gode at håper jeg de kommer i tittelkamp.

Rapportene på Perez, som var juniorverdensmester for Cuba har vært at han var lat og trente for lite hjemme i Irland. Han har også livnært seg og kona og barn som bartender utenom boksingen.

1

Mago ble lagt i koma for sikkerhets skyld. Teamet til Mago lot det gå litt for langt, de burde kasta inn håndkleet allerede i 7. synes jeg.

Mike Perez om han ikke var bra trent nå, vil være utrolig skummel om han trener skikkelig. God teknikk, hurtig og så blunka han ikke engang av smellene fra Mago. Særdeles imponerende.

Håper han øker intensiteten på treningen, for dette er ett talent utenom det vanlige.

1

Magos skjebne minner litt for nye om Lebedevs. ikke vett i huet på de i hjørnet som skal ivareta bokseren.

1

En meget bra kamp, helt enig med deg og ble overrasket over tøffheten til Perez. Jeg ser bare et problem for Perez, og det høyden hans, og da altså mangel på høyde. Jeg tror det kan bli vanskelig for han å kompansere dette mot de virkelig store gutta.

1
Sponvika En meget bra kamp, helt enig med deg og ble overrasket over tøffheten til Perez. Jeg ser bare et problem for Perez, og det høyden hans, og da altså mangel på høyde. Jeg tror det ka...

Her vil jeg ta med ett lite eksempel, Eddie Chambers.

Han er ikke spesielt høy, men Wladimir hadde problemer med å finne ut av Eddie. Noe av grunnen til det er hurtigheten til Eddie. Perez viste tilsvarende hurtighet, slår dobbelt så hardt og tåler dobbelt så mye som Eddie. Eddie hadde ligget rett ut etter de smellene som Mago traff med, jeg tror faktsik Wladimir og hadde sett stjerner etter noen av de smellene der.

Det er definitivt en longshot og være lav mot Klitchko gutta, men disse Cubanerne har en egen evne til å nå frem. Vil gjerne se Perez mot flere gode tungvektere!

1
CharlieA Enig, så vidt jeg vet så spurte de aldri Mago om han ville gi seg. Det burde skjedd allerede i 6 eller 7. Problemet var at Mago traff med noen gode smeller egentlig i alle runder,...

Problemet var at Mago traff med noen gode smeller egentlig i alle runder, problemet var at Perez aldri ble rystet.

Utrolig at han aldri ble rystet for det var noen skikkelig bomber som traff han inne i mellom. Men har viste at den omtalte "stålkjeven" ikke bare har vært prat.

1
Sponvika Skal ikke si at det er umulig, og det hadde vært artig om han kunne klart noe sånt. At han har hurtigheten er det jo lite tvil om og hans stålkjeve er ubestridt, han tåler enormt m...

Vil i allefall si at han har vesentlig bedre sjanser enn Povetkin feks. Povetkin sin taktikk var å prøve å hoppe inn slagene, og det fungerer rett og slett ikke. Adamek og prøvde det helt uten suksess og. Perez har dette Cubanske over seg med å rulle med slagene, og kontre på misser fra motstanderene. Det fungerte som F mot Mago i allefall.

Nei, jeg må si jeg skjønner hva folk har mast om når det gjelder Perez. Har hørt hypen, men ikke kjøpt den.

1
Sponvika [sitat…] Utrolig at han aldri ble rystet for det var noen skikkelig bomber som traff han inne i mellom. Men har viste at den omtalte "stålkjeven" ikke bare har vært prat.

Cubanerene tåler som regel sinnsvakt mye juling, og det er nok mye pga av teknikken deres. De ruller på en måte med treffene, noe som tar den værste støyten av de. Egentlig noe av det samme som Bhop driver med.

Dette er innlært igjennom hundrevis av amatørkamper gjerne.

1

Vi får Jo en annen cubaner i VM kamp først. Luis Ortiz mot Ruslan Chagaev om WBA-beltet som Povetkin hadde. Ingen dato ennå.

1
BigGeorge Vi får Jo en annen cubaner i VM kamp først. Luis Ortiz mot Ruslan Chagaev om WBA-beltet som Povetkin hadde. Ingen dato ennå.

Tror Chagaev får henda fulle her, men denne Ortiz har ikke imponert like mye synes jeg. Himla stor, men litt klønete og ikke så rask. Perez er en mye mer spennende utøver.

Nå er Povetkin ute av bildet, nå begynner det vel å nærme seg at noen av de beste contenderene får sjansen. 2015 tror jeg kan bli ett spennende år!

1

Perez innrømte at han var rystet flere ganger. En av kvalitetene hos klasseboksere er å kunne gjøre bevegelser som gjør at man vinner viktig tid til å hente seg inn uten at det ser desperat ut. Man justerer avstand og vinkel og beveger overkroppen. Nettopp de egenskapene kan bli viktig mot Wlad. Bare litt usikker på om han kan komme innpå ofte nok til å senke Wlad.

1
BigGeorge Perez innrømte at han var rystet flere ganger. En av kvalitetene hos klasseboksere er å kunne gjøre bevegelser som gjør at man vinner viktig tid til å hente seg inn uten at det ser...

Veldig enig Big, Perez er selvfølgelig ikke usårlig han heller. Han kjente de smellene, men det var praktisk umulig å se det på han teknisk.

Om han kan komme innpå Wlad er selvfølgelig vanskelig å si før de treffes, men Perez tror jeg har nok i tanken til å gi Wlad en skikkelig workout i allefall. Evnen hans til å ta en støyt vil også være avgjørende, da han nok må regne med å ta jabber på vei inn.

Spennende fyr, uten tvil.

1

Mago kommer nok aldri til å bokse igjen, han har fått ett hjerneslag i tillegg.

Jeg skal i allefall legge noen $ i kassa til Mago + familie.

I etterkant ser man at denne kampen nok kan rangeres sammen med Ali vs Frazier III på tøffhetsskalaen. Ali ble vel egentlig aldri helt seg selv etter den kampen, og det vil nok ikke Mago bli heller. Han vil nok bli mer eller mindre frisk, men vil aldri kunne bokse igjen.

Det viktigeste som finnes i bokseringen, er å ha ett hjørne som bryr seg om deg. Mago brakk ben i ansiktet så tidlig som 2. runde, kanskje skulle hjørnet tatt avgjørelsen at det var farlig å fortsette med en som slår såpass hardt som Perez.

2

Noe må gjøres for å få stoppet kamper hvor en bokser er synlig skadet og står i fare for å bli alvorlig skadd. Lebedevs kamp hadde likhetstrekk og jeg vil også ta med Arthur Abraham mot Edison Miranda hvor hele munnpartiet til Abraham var sønderslått og kampen gikk tiden ut.

Utrolig at kamplegen ikke blir pålagt større ansvar.

1

Sjekket kampen en gang til Mago klagde allerede etter første runde på at noe var knekt i ansiktet. Tror det var en knallhard hook fra Perez som gjorde det.

Du har helt rett Lebedevs kamp var ganske lik, Abraham mot Miranda likeså. Forskjellen der var at Abraham knakk kjeven i 4. runde og Lebedev var ikke sønderslått før 4. runde heller.

Når noe knekkes så tidlig i kampen(1. runde) må hjørnet og legen følge veldig godt med. Mago bokset altså med ett sønderslott ansikt i 9.5 runde med en tungvekter som virkelig slår knallhardt. Når Mago har kommet seg, bør noen sette seg ned å få til ett effektivt system rundt dette.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...