Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter å ha sett diverse kamper på youtube og facebook, må jeg konkludere med at dette kun er en kvalmende orgie i vold, blod og skader. Dette burde forbys.

Er det heltemodig å banke løs på en bevisstløs person som ligger nede og at dommeren lar dette passere ? Er det et krav om blod på matta ?. Fremtidig forskning vil vise hvor mange som blir livsvarig skadet. I mellomtiden må vi høre på alle feige bortforklaringer fra folk som tjener penger på at unge mennesker blir ødelagt.

I denne «sporten» får tilskuerne utløp for sine mest primitive lyster. Blod, hjernerystelser og bevisstløshet begeistrer tydeligvis enkle sjeler.

Det verste er imidlertid at umoden ungdom tar med seg voldsforherligelsen ut på gata hvor det hverken er dommere eller legepersonell til stede.

2
37 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bantor

BJJ er ju jitsu stilen til WHINSEC. Western Hemisphere Institute for Security Cooperation - Wikipedia

En vet at enkelte folk i Gracie familien jobbet for amerikansk etteretningstjeneste på 1940- tallet.

Selv tror jeg ikke BJJ er verdens beste ju jitsu stil. Men, det er nok den ju jitsu stilen som passer best for vestlige og afrikanere. BJJ er nok også den beste ju jitsu stilen du kan komme rett fra gata for å lære.

Japanerne har nok ju jitsu som er bedre enn BBJ, noe også folk i Gracie familien har sagt i intervjuer i kampsport blader. Men det er ikke ju jitsu som er kjent for vanlig dødelige. Ei heller tilgjengelig for folk som ikke jobber i politi/militær. Et vanlig problem med ren japansk ju jitsu, er også at høye vestlige og afrikanske personer har problemer med å lære mange av teknikkene.

1

Bantor

Kanskje passende i denne tråden. Gracie UFC conspiracy:

The Gracie UFC Conspiracy - YouTube

1

RamsherE

Jeg forstår ikke hvor du vil med dette. Jeg forstår at du har et behov for å belyse din mening angående kampsport, men du er jo ikke ute etter noen diskusjon eller vil ha noen motsvar for hvorfor folk setter pris på sporten. MMA er voldelig suppe som bidrar til økt kriminalitet og folkene som ser på det er primitive aper som ser på dette for å få utløp for sine lyster i følge deg.

Da vet vi det. Case closed.

1

Bantor

Det skjedde en del stilforandringer i boksing på sent 1800 tall, tidlig 1900 tall. Eller der var kanskje en regelendring, som spesifiserer at man bare skulle treffe med fronten av knyttneven. En slik regelendring ville også eliminere andre ting som kanskje var mer presserende.

Hammerslag er uansett ikke veldig effektivt, med mindre du bryter med noen.

1

Bantor

Hammerslag som nevnt tidligere i tråden, er ikke så kraftige som f.eks. hook og rett høyre. Men det er vel de slagene som det i mange tilfeller er mulig å få inn, hvis man bryter.

Hammerslag ble tidligere brukt i boksing. Men de er ikke med i den moderne versjonen av sporten.

De som er tilhenger av boksing som eneste tillatte fullkontakt kampsport, står i en tradisjon som går tilbake til Victoria tiden i Storbritannia. Da ble andre britiske kampsporter undertrykt/utryddet. Men boksing med visse regler var fortsatt tillatt.

UK hadde før dette flere regionale kampsport tradisjoner. Med spark, bryting osv.

1

inspector

Hammerslag ble tidligere brukt i boksing. Men de er ikke med i den moderne versjonen av sporten.

Hvorfor det mon tro ? Ble det for farlig eller ble det for grisete ?

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...