Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Overganger sommeren 2021

Status 22.07.2021: Mange gode, unge, engelske spillere ut (Tomori, Guehi, Bate og snart trolig Livramento m.fl. også). I tillegg har vi mistet Giroud (og Moses). Gilmour har dratt på lån.

Foreløpig ingen nye inn og intet nytt om nye kontrakter for Christensen, Rudiger og Azpi.

Stille før stormen eller gjentar vi tidligere tabber med å droppe forsterkninger etter en stor tittel?

8
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

VisionQuest

Fy faen så stusselig dette har blitt. Finnes det andre steder dere diskuterer Chelsea?

2

Orake1et3

Sterke rykter om Kounde nå. I utgangspunktet var jeg skeptisk til en stopper som er lavere enn Nathan Ake, hensyntatt at Chelseas speidere angivelig mente Ake var for lav til å bli / være "god nok", men etter å ha "speidet" Kounde på youtube har jeg endret mening. Han skikkelig god!

Chelseas tanke bak salgene av Tomori og Guehi kan ha vært at det finnes en jevngammel Kounde som er et hakk over disse og som er tilgjengelig. God tanke det.

Når det gjelder høyden til Kounde er ikke den ideell, men han vinner likevel de aller fleste hodeduellene han møter. Tanken er trolig at han skal erstatte like høye Azpi og det blir da en oppgradering i lufta og omtrent på alle andre egenskaper også (bortsett fra lederegenskaper).

1

KingsRoad

Vi må ha inn en erstatter for Giroud. Alle drømmer om Haaland, men tipper han blir for dyr. Det som drar ned, utover prislappen, er Riola + guttens hang mot å henge i pysjamaser og spre bilder av herligheten (merk at jeg forbereder meg på et skuffende utfall her).

Lewa hadde vært fantastisk, og Bellotti hadde vært knall.

For øvrig ser det ut til at vi jakter på en midtbanedirigent, av den typen som er hakket mer fysisk enn Jorginho (som hadde en vidunderlig sesong). Rice nevnes i fleng, av pålitelige kilder, men han har undertegnet seg inn i en litt kinkig posisjon, med lang tid igjen på en kontrakt som gir luselønn. Ryktes å ha sagt ''ellers takk'' til to kontraktstilbud, fordi han er fiksert på gamleklubben (oss).

Ellers vet jeg vi har god dekning her, men jeg ønsker meg Chiesa - dypt & inderlig. Ziyech + 30 mill. av en eller annen valuta.

1

b0lle

Bruker vi denne til å diskutere Chelsea nå?

1

b0lle

Skjønner ikke hvordan det havnet i denne. Trodde jeg postet i det nye Chelsea tema..

1

b0lle

Ah ser det nå. Var et tema inni tema. Da ble det nesten riktig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Laster...