Nye VGD er lansert! Mer informasjon

squirrelmail - exportere all mail?

hei,

lurer på en ting - har nå epost hos b-one.net. de bruker squirrelmail.

det jeg lurer på er: hva gjør jeg for å få flyttet all mail'en dersom jeg sier opp hos b-one og oppretter webhotell/epost hos en annen leverandør?

finnes det noen måte å gjøre dette på?

har ikke noen planer om dette akkurat nå, men det kunne jo bli aktuelt i fremtiden.........

_________________ Just my two cents...

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

boot

Bruker selv Squirrelmail hos Servetheworld og har en konto på B-one som jeg ikke bruker. Dette kan være tricky. Mailfilene er nemlig ikke direkte tilgjengelig for deg som bruker.

Enkleste sak i verden å laste ned mailen til en pc med pop-protokollen som alle mailprogram bruker. Sjøl har jeg gjort dette med Opera-browserens mailpakke som lagrer mailen i mbox-format som er grei lagringsmåte for senere import.

Problemet ditt vil da være å få dette ut på webmailen igjen, noe som i praksis ikke lar seg gjøre annet enn ved videresending - noe som ikke er aktuelt. Hvis du i Squirrelmail har sortert mail i diverse kataloger så blir jo også disse ødelagt. Du må flytte all mail til inbox før nedlasting for å få disse med.

Savner selv en bedre mulighet for enklere backup av webmailen enn å pop'e.

1

Armyman

skulle gjerne hatt muligheten til å kopiere mailfilene fra squirrelmail ja.....

_________________ Just my two cents...

1

vantrohund

Du må enten laste ned alt til et klientprogram, og lagre lokalt, eller forwarde alt sammen til en evt. ny adresse.

--VH

1

Armyman

hm....finnes det virkelig ingen måte å flytte alt på det formatet det er på nå? slik at de beholder samme avsenderadresser og lignende som de har idag mener jeg - hvis jeg foreward'er så blir jo jeg avsender.........

skulle jo tro epost hadde et bestemt format som man kan lagre og gjenopprette i en annen "klient".....skulle gjerne hatt mulighet til å ha all mailen min på en web host på nettet og ikke bare lokalt.

_________________ Just my two cents...

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...