Nye VGD er lansert! Mer informasjon

hacke seg inn på pc

jeg har et spørsmål. Det er noen som har hacket seg inn på pcen min via msn. er det noen som vet hvordan jeg kan jøre sånn at det ikke skjer? takk på forhånd=) Mvh MsMaroc

1
16 svar

16 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

kalleMcKartny

Det finnes keyloggere som snapper opp alt du skriver, og deretter sendes til den som er koblet til loggeren.

1

Toro40

kalleMcKartny skrev: Det finnes keyloggere som snapper opp alt du skriver, og deretter sendes til den som er koblet til loggeren. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joda de finnes, MEN trur ikke de gidder å kødde med brukerens MSN venner da med mindre det faktisk er venner som også er loggeren. Poenget er at slike ting som MsMaroc har blitt utsatt for her er nesten alltid utført av såkalte gode venner som synes de er veldig morsomme.

1

MsMaroc

Toro40 skrev: kalleMcKartny skrev: Det finnes keyloggere som snapper opp alt du skriver, og deretter sendes til den som er koblet til loggeren. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joda de finnes, MEN trur ikke de gidder å kødde med brukerens MSN venner da med mindre det faktisk er venner som også er loggeren. Poenget er at slike ting som MsMaroc har blitt utsatt for her er nesten alltid utført av såkalte gode venner som synes de er veldig morsomme. _____________________________________________

jeg tror ikke det faktisk var en av vennene mine. Jeg la til en fy for litt siden. Og jeg tror det var ham. men jeg har nå blokket ham så skal jeg se hva som skjer videre

1

johole8068

De kan være mulig at du har fått besøk av denne kameraten.Sjekk symantec.no (Hvist du bruker symantec antivirus program)Hvis ikke sjekk på hjemme siden til din antivirus leverandør.

W32.Nugache.A@mm is a worm that propagates through email, network shares, and instant messages. It also opens a backdoor on the compromised computer.

Type: Worm Infection Length: 177,152 bytes

Systems Affected: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP

1

MsMaroc

tusen takk for alle svarene. Det hemmlige spørsmålet fant jeg ut var veldig lett. Men det var ikke passordet. men jeg skal bytte det hemmlige spørsmålet..Tusen Takk

1

bbonga

Les NextBest sitt svar. 99,9999999999% sjans for at noen har gjetta svaret på det hemmelige spørsmålet ditt. "Hacking" av private maskiner forekommer nå for tida bare i hodet til journalister stort sett.

Slå på brannmuren i Windows og kjør et antivirusprogram. Da stopper du alle "hacke-programmer" effektivt. Joda, det finnes mange sånne. Felles for dem alle er at de stoppes av brannmur, og 100% av dem gjenkjennes av antivirusprogrammer.

Og velg et vanskeligere hemmelig spørsmål. Problemet kan jo være hvis vedkommende har endret det til noe bare han vet.

1

Toro40

Svaret her ligger nok hos venner og kjente ja som trur det er morsomt å gjøre slikt. Men lurer på når folk skal lære att automatisk oppstart og pålogging er FY FY jeg, å det gjelder ikke bare på msn men overalt du bruker passord. Skal du ha noe som ligner på sikkerhet må det aldri merkes av for "husk passord". Ungdommen her i huset har fått streng beskjed att skal kamerater og venner låne pc for å sjekke msn sin skal bruker logges av å den som låner skal på som gjest å dermed 0 rettigheter.

1

johole8068

Det må du gjerne mene.Man vet ikke om maskinen er privat,før man er inne.Det finnes ikke noen antivirus programmer eller brannmurer som er software relatert som er 100%sikker.Så lenge folk blir lurt til og trykke på exe.filer er det for seint.Da er man på innsiden.Det er faktisk et problem jeg ser nesten daglig.

Se hjemme siden til Bla.Symantec.

1

-extinct-

Du har ikke huket av på automatisk pålogging på en eller annen maskin? Da kan jo nestemann enkelt logge på med din masnadr.

1

NextBest

Hacket? Forklar hva som egentlig er blitt gjort da... Så skal jeg forklare

1

MsMaroc

det er visst noen som har greid å knekke passordet tim msn'en min og bytta passordet. og de personene sa masse stygt til dem jeg hadde på msn'en...det var baaare jeg som kunne passordet.

1

NextBest

Da gjetter jeg at passordet ikke er så vanskelig som du vil ha det til, eller så gjettet de på det hemmelige spørsmålet ditt.

Du husker når du registrerte deg, så måtte du velge "Mellomnavnet til faren din?" eller lignende spørsmål...

Å ta passordet fra pcen din er teknisk umulig.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...