Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Avspilling/streaming i hjemmenettverk...

Jeg nettverksdisk som er koblet rett på routeren her i hjemmenettverket, noe jeg mente ville være best rent praktisk her hjemme. I stua bruker jeg en Xbox360 som mediesenter opp mot plasmaen i stua, for å vise film, se bilder og høre musikk via nettverket. Denne er koblet trådløst.

Dette funker såpass bra at jeg ønsker samme muligheten på en annen tv i et annet rom. Hvilke muligheter har man da? Kjenner til disse medieavspillerne til Western Digital, men de er vel bare for tilkobling av disk, minnepenn osv. via USB?

Er det greieste å skaffe seg en billig, brukt Xbox360 og et trådløst nettverksadapter, eller finnes det noen lignende trådløs løsning? Et krav er at det skal være trådløst, og ikke koste skjorta :-)

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Topguy

De fleste medieavspillere spretter over 2000,- når de skal ha Wifi, ser det ut til. Så det kan jo tenkes at en Xbox er en like bra løsning hvis du er fornøyd med funksjonaliteten.

1

tronee

Ja, funksjonaliteten med Xboxen er helt grei den. Det er stort sett ikke snakk om annet enn å kunne spille av filmfiler i dette andre rommet, mest nedlastede TV-serier, så det er kanskje den løsningen jeg like gjerne kan gå for da.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...