Data og Internett

aalebyer

Hyggelig mail fra Giganews

This is a Notice of Copyright Infringement.

We have received multiple DMCA notices from copyright holders or their authorized agents that you, or someone using your account, have allegedly infringed their copyrights. Please stop immediately.

Transferring copyrighted material using Giganews's service without permission of the copyright holder subjects your account to immediate cancellation or suspension of service.

When signing up for an account with Giganews you agreed to our Terms of Service. Please review the Giganews Terms of service at the following URL:

Your access to the service has been placed under a temporary suspension. To unsuspend your account, visit the following URL to acknowledge the Giganews Terms of Service and affirm that you will not illegally transfer any further copyrighted material:

Your service will remain under temporary suspension until affirm that you will not illegally transfer any further copyrighted material. Should you fail to make this affirmation within three days from the date of this e-mail, Giganews reserves the right to cancel your account without further notice.

Her er det vel bare tut og kjør til de stopper meg helt ? Straffen her er vel bare at jeg må finne meg en annen leverandør enn Giganews ? Har uansett aktivert kontoen igjen og så får vi se hvor lenge det varer.

Noen som har vært ute for det samme ???

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen som har vært ute for det samme ???

Ja,på youtube,ble først advart pr mail at jeg måtte logge inn på youtube pga diverse videouploadinger--da måtte jeg gå i gjenom en tillsvarende ''terms & Condition'' og signe at jeg har forstått alt--så ble kontoen frigitt--men alle videoer jeg hadde var fjernet--etter dette har jo youtube kommet på norsk--har ikke hadt noe problem der siden.:)))

1

Fikk den mailen idag faktisk! Og det etter å ha brukt Bit Torrent over VyprVPN for å laste ned første episode av Black Sails. Hvorfor akkurat den? Hva med alt annet? ;)

1
Dex74 Fikk den mailen idag faktisk! Og det etter å ha brukt Bit Torrent over VyprVPN for å laste ned første episode av Black Sails. Hvorfor akkurat den? Hva med alt annet? ;)

Og det etter å ha brukt Bit Torrent over VyprVPN for å laste ned første episode av Black Sails. Hvorfor akkurat den? Hva med alt annet? ;)

Skaff deg en aktør som ikke logger. Selv bruker jeg "Private Internet Access" som også er den beste aktøren jeg noensinne har brukt på VPN som er anonym. Oppnår en nedlasting på opp mot 20 Mb/s(har 1000/1000 mbit linje), når jeg bruker de, uavhengig om jeg bruker usenet eller torrent. Har aldri oppnådd slike hastigheter med anonym VPN med noen annen aktør, og når de ikke logger og er rimelige i tillegg(7 dollar måneden), så er det et svært godt alternativ.

2

Takk for tips :)

I mitt tilfelle var det ikke logging som "avslørte" meg! Representanter for Starz noterte seg at fila ble lastet ned med IP-adressen som VPN ga meg som ble sporet tilbake til Giganews og deres VyprVPN server og da min brukerkonto. VyprVPN er visst ikke anonym for den som styrer tjenesten og de slår alarm hvis de blir tipset om misbruk! Ser PIA har samme regler som VyprVPN så man kan vel fort også der bli avslørt? Norske- og tilgjengelige tv-kanaler begynner heldigvis å få flere av tv-seriene omtrent likt med når de opprinnelig blir sendt i USA og bare Netflix snart går all in slutter jeg tvert med nedlasting!

1

Finnes da ikke behov for å gjemme seg bak noe VPN når man lster ned filmer og serier her i Norge. Vel, sett at det ikke lastes ned NORSKE filmer, da.

1
Weregretyou [sitat…] De eksisterer ikke.

Joda, bl.a. NordVPN og Private Internet Access logger ikke.

Finnes da ikke behov for å gjemme seg bak noe VPN når man lster ned filmer og serier her i Norge. Vel, sett at det ikke lastes ned NORSKE filmer, da.

Kommer helt an på ISP det. Jeg som har Uninett som ISP, må skjule nedlastingene mine. Dette er fordi de sperrer nettilgangen min det sekundet de får inn en klage fra en eller annen aktør. Så må jeg stresse bort på skolen, for å skrive under et skjema på at jeg aldri skal gjøre det mer. Gir jeg faen i det, og det skjer en gang til, så mister jeg nettilgangen for en periode. En jeg bor sammen med ga faen, og mistet nettilgangen for 3 måneder.

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar

Personvernerklæring

Jeg har begynt å ta litt spørreundersøkelser på nett, og de er ofte fra forskjellige byråer selv om de kommer fra samme nettside. Siden de kommer fra ulike byråer må jeg noen ganger godkjenne og huke...
1
1 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Laster...